Fortuna suveræn dansk mester

21. feb 2016

 

Skovbakken chanceløs og måtte aflevere guldet

Der var ikke ét sekunds tvivl hvor guldet skulle placeres ved årets danske mesterskaber i Futsal for kvinder. Hjemmeholdet Fortuna Hjørring leverede en formidabel og overbevisende indsats , da det søndag gik løs mod Skovbakken i Hallen Park Vendia. Mesterskabet kom i hus med en finalesejr på 6-1 og det var ikke et eneste mål for stort.
Fra første fløjt dominerede Fortuna og var i total boldbesiddelse. Der blev flyttet rundt med bolden i et enormt tempo. Skovbakken formåede at holde Fortuna fra scoring i 8 minutter, men så gik det også løs.
Den rumænske landsholdsspiller Florentina Olar var først med målet til 1-0. To minutter senere sendte Laura Frank bolden i mål og hun var igen på pletten to minutter før pausen.
Fortuna kunne således, ligesom i semifinalekampen lørdag mod Roskilde, gå til pausen med 3-0-føringen.
Efter pausen var Fortuna hurtigt i gang. Nevana  Damjanovic bragte efter 3 minutter Fortuna på 4-0.
Så fik Skovbakken sit trøstemål, da Simone Hagelskær slap igennem et ellers tæt forsvar. Det var 6 minutter inde i 2. halvleg.
Det satte gang i Fortunas brasilianske landsholdspiller Tamires Gomez med scoringer i 8. og 9. minut.
Hermed var målfesten slut, og Fortuna Hjørring havde det danske mesterskab hjemme.Nevana stavnets bedste

LineogOle 0LF2532

Fortuna havde hermed sikret sig pokal, guldmedaljer og DB-checken på 15.000 kr.Titlen som stævnets bedste spiller gik også til Fortuna. Her var det Nevana Damjanovic, der fik den personlige pokal.

 

Inden i semifinale-runden lørdag havde Fortuna slået Roskilde Pigefodbold mede 14-1 og Skovbakken besejrede Sundby BK med 6-2. 
Der blev også spillet DM for herrer. Her mødtes JB Futsal, Gentofte og København Futsal, og det blev Gentofte-holdet, der kunne smykke sig med DM-titlen efter en sejr på 4-1.
Bronzemedaljerne gik til Lystrup IF.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder