Fortuna stødte mod den gule mur og slog sig…

15. apr 2023

Et veldisciplineret og taktisk klogt Brøndby-hold scorede på to forsøg og Fortuna ”løb panden mod muren” lørdag eftermiddag, da de to hold mødtes i Gjensidige Kvindeliga på bane 2 på Brøndby Stadion.

Fortuna havde – ikke mindst efter succes i de seneste pokalkampe – sat snuden op efter at hale ind på Brøndby. I stedet blev det Brøndby, der øgede Fortunas afstand til ligaens 2. plads. Med flotte mål i 1. halvleg bragte Brøndby sig på 2-0, og så oplevede man ikke meget fra Fortunas side.

I kampens 16. minut scorede Louise Winther til 1-0 på et velplaceret langskud, der drønede i mål snævert på overliggeren og uden for Freja Thisgaards rækkevidde.

39 minutter inde i kampen var det en udækket Julie Tavlo, der satte hovedet til et hjørnespark så det blev 2-0, en stilling der blev slutresultatet.

Fortuna spillede en masse nydeligt fodbold, men det kom ikke til reelle afslutninger. Selv om der blev forsøgt med flere udskiftninger tidligt i 2. halvleg lykkedes  det  ikke at nedbryde den solide Brøndby-mur.

Brøndby havde de to forsøg, der gav sejren.

Med nederlaget er Fortuna bragt i sen situation, hvor motivationen kan være sat på en prøve.

Der er nu 13 points op til Brøndbys andenplads og 20 points op til førerholdet HB Køge.

For Fortuna virker det urealistisk at kunne blande sig i det selskab. Til gengæld har holdet en række ligakampe,  der skal bruges til at styrke moralen op til årets pokalfinale mod FC Nordsjælland i Aalborg i juni.

 

HER KAN DU SE KAMPENS MÅL

Flere nyheder