Fortuna starter mod bronze-vinderne

31. jul 2019

Arkivbillede VSK 37J0785

Sommerpausen er overstået, og nu står et ungt talentfuldt Fortuna-hold klar til at tage hul på en ny sæson, et nyt grundspil og spændende kampe i UEFA Womens Champions League.
I kølvandet af forrige sæson fulgte en række spillerskift. Fortuna har sagt farvel til syv spillere, der sluttede sæsonen og for de flestes vedkommende har været med til at holde Fortuna i top i flere år, vundet et dansk mesterskab og et pokalmesterskab. Nu skal nye, unge kræfter på banen, og det er i første runde, hvor kvindeligaen har fået nyt navn. Nu er det Gjensidige Kvindeliga.
Lørdag kl. 13 går det løst mode VSK i Århus.
- Efter en lang pause fra ligaen på grund af kvindernes verdensmesterskab er vores piger spændte og klar til at starte sæsonen. Vi begynder med et fundament af talentfulde spillere, som er klar til at overtage lederroller, siger cheftræner Carrie Kveton.
- Vi er i den lykkelige situation, at Fortuna har det mest talentfulde akademi i Danmark. I seneste sæson, var mange med til at vinde U18DM. Nu får flere spilletid på ligaholdet!
- VSK er altid en respekteret modstander: Seneste sæson vandt holdet ligaens bronze.

Det er tvingende nødvendigt, at vi er på toppen, når vi går efter succes.

Foruden kampen i Århus åbner Gjensidige Kvindeliga med kampene Brøndby -Farum BK/FC Nordsjælland, Odense Q - BSF og Kolding Q - FC Thy Thisted.

Alle fire steder er der kampstart lørdag kl. 13.

Flere nyheder