Fortuna spotter stjerner

24. aug 2020

Stjerneskudscamp KLAR

Endnu engang tilbyder Fortuna unge piger, der har lyst til at afprøve fodboldtalentet en meningsfyldt efterårsferie. I perioden fra den 12. til den 14. oktober har 50 engagerede unge fodboldpiger mulighed for at afprøve talenter ved Fortunas Stjerneskuds camp!
12 LISE DISSING DSC7547RED- Jeg tror på, at vores Stjerneskuds camp kan være en kæmpeoplevelse for de unge piger, der gerne vil tilbringe nogle dage tæt på fodbolden og sammen med jævnaldrende, der har samme interesse, siger Lise Dissing, der er liga-spiller i Fortuna.
- Vi har velkvalificerede trænere, der tager sig af de kommende stjerner, der også får mulighed for at møde deres idoler fra Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga. Campens deltagere kan få et indtryk af, hvordan liga-spillerne lader op til kamp.
Lise Dissing er i gang med intense forberedelser til Stjerneskuds campen. Foruden det fodboldmæssige, der skal tænde lyset for de kommende stjerner, er der i år lidt ekstra udfordringer, når deltagerne kommer. Men det er man også forberedt på. Lise Dissing har bl.a. lavet en manual for konstruktiv tilgang til Corona-beskyttelsen, og hun er på vej med et mere detaljeret program for de tre dage!Stjernecamp plakat 2020 006RED

 

DU KAN TILMELDE DIG HER

Flere nyheder