Fortuna skyder slutspillet i gang på hjemmebanen

30. mar 2023

Det spændende slutspil i Gjensidige Kvindeliga sættes i gang lørdag, og Fortuna får besøg af FC Thy-ThistedQ. Det er nummer 3 og nummer 4 i ligaen, der tørner sammen her ved slutspilstart. Fortuna er treer med 22 points og FC Thy -ThistedQ følger lige efter med 19 points.

Kampen på Nord Energi Arena begynder kl. 13 på lørdag, og så er det spændende, om der er blevet større afstand eller om de to hold ligger lige, når der et par timer senere fløjtes af.

Begge hold har stor afstand til de foranliggende HB Køge og Brøndby IF. Fortuna har henholdsvis 17 og 10 points til de to. FC Thy-Thisted Q har altså 3 points flere op.

De to andre kampe ved slutspillets start er fredag kl. 18 HB Køge-FC Nordsjælland og lørdag kl. 17 Kolding IF-Brøndby IF.

Fortuna viste sig fra sit bedste i seneste weekend, da holdet kvalificerede sig til finalen i Gjensidige Kvindepokalen med en sejr på 2-0 over HB Køge. I finalen, der skal spilles på Portland Park i Aalborg onsdag den 21. juni kl. 18:30, er den anden finalist FC Nordsjælland, der i sin semifinale slog AGF.

Men nu er det  altså starten på slutspillet det drejer sig om.

Fortuna og Thy-Thisted har tradition for at gøre deres indbyrdes kampe yderst spændende, så det er en af den slags, man kan forvente sig lørdag.

Her skal det bl.a. vise sig, om brodden er taget af thyboerne, efter at Fortuna i vinter-pausen har skrevet kontrakt med to af deres absolutte profiler, Rikke Dybdal og Line Saugstrup Kristensen. Dybdal tog sig af de to scoringer i pokalsemifinalen, og blev efterårets topscorer i kvindeligaen.

Lørdagens kamp bliver også sæsonåbning på Nord Energi Arena. Banen er blev frisket op og står klar til at tage imod her i en ny sæson for både Fortuna og Vendsyssel FF.

Fortuna forsøger også at trykke på festknappen ved denne åbning.

Der bliver således serveret en ægte stadionplatte – frankfurter med brød – så alle betalende tilskuere får billetten vekslet til stadionplatten.

Billetten kan købes via Fortunas hjemmeside.

KØB BILLETTEN HER

No ACF gallery field data found
Flere nyheder