Fortuna skriver kontrakt med talent fra egne rækker

16. okt 2023

Fortuna Hjørring har skrevet kontrakt med den 18-årige Hjørring-pige, Ida Larsen, der hermed får sin første professionelle kontrakt.

Ida Larsen er en af klubbens egne unge, talentfulde spillere, som er en del af klubbens U19-hold.

Ida Larsen er stolt over at have skrevet under på en kontrakt med Fortuna Hjørring.

  • Jeg er meget taknemmelig og stolt over, at have underskrevet min første kontrakt. Jeg har altid spillet fodbold i Fortuna Hjørring, og derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle skrive kontrakt med Fortuna, siger Ida Larsen.
  • Jeg tror på, at Fortuna lige nu er det bedste sted for min personlige udvikling som fodboldspiller. Her er masser af dygtige mennesker og fantastiske faciliteter, som giver rigtig gode muligheder for at udvikle sig som spiller!

Cheftræner for U19-holdet, Nicolaj Rosengren, er glad for at få papirer på Ida Larsen.

  • Ida er en meget engageret fodboldspiller, der altid er garant for hårdt arbejde. Hun har udviklet sig både menneskeligt og fodboldmæssigt de seneste par år. Hun har over en længere periode været en etableret profil på de forskellige ungdomshold, og derfor mener, vi at det er på sin plads, at hun får en kontrakt. Ida har også allerede trænet og fået spilminutter på Kvindeliga-holdet, hvor hun har gjort et godt indtryk, fortæller Nicolaj.

 

Flere nyheder