Fortuna skal yde bedre, når man vil videre

11. sep 2019

Jubel RED
Løse afslutninger kunne have kostet sejren i Albanien
Fortuna ligger til at komme videre til 16. dels finalen efter at det onsdag aften blev til en kneben sejr på Loro Boroci stadion i byen Shkoder i det nordlige Albanien. 0-1 var al for beskedent efter en kamp, hvor Fortuna havde 18 angreb mod Vllaznias seks og 9 skud på mål mod 1.
Og der er plads til at yde mere, så der ikke bliver tvivl om, hvilket hold, der skal videre til 16. dels runden.
Afslutningerne i aftenens kamp var imidlertid ikke overbeviste nok, og der skulle et straffespark til, inden Fortuna scorede sit enlige mål.
Men et udebanemål i UWCL plejer at være tilstrækkeligt til at man går videre. Fortuna bør dog vise sig fra den bedre side, som hjemmepublikummet kender, når der onsdag den 25. september går løs med returkampen på Nord Energi Arena.
Kampen i Albanien begyndte lettere tøvende, men det varede ikke længe, inden Fortuna rettede bolden mod det albanske mål. Efter 14 minutters spil havde Sanni Franssi et skud på stolpen og otte minutter senere var det Caroline Møllers tur til at ramme træværket. Emma Snerle have et skud over mål, og man kunne godt føle, at nogle af de mange chancer burde have lidt en bedre skæbne.
Holdene gik til pausen, uden at der var scoret, og i anden halvleg fortsatte det med Fortuna-chancer. Der skulle dog gå 21 minutter, inden Fortuna - yderst fortjent - kom foran. Det krævede dog et straffespark inden stillingen blev 0-1.
Snerle og CarolineRedEmma Snerle blev fældet i feltet, og det var Carline Møller, der ganske sikkert ekspederede bolden i mål.
Der stod Fortuna på alt i anden halvleg, og det var noget af et under, at der ikke blev scoret yderligere. Her var albanerne i øvrigt meget tæt på i kampens overtid. Så de løse, uheldige afslutninger var tæt på at kunne have kostet sejren
Nu må Fortuna glæde sig over forspringet inden kampen på Nord Energi Arena, der spilles om 14 dage. Alt tegner til, at holdet fra Hjørring er på vej ind i næste runde i UWCL
Undervejs i anden halvleg skiftede Fortuna Lise Dissing ud med Sofie Lundgaard og Agnethe Nielsen med Rebekka Frederiksen.
Vllaznia havde tre udskiftninger.
Fortuna har en lang tur hjem fra Albanien, og holdet skal allerede spille søndag i Gjensidige Kvindeliga mod BSF i Ballerup, så er der yderligere en uge til udebanekampen mod Odense Q, inden det onsdag den 25. september går løs med returkampen mod Vllaznia på Nord Energi Arena.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder