Fortuna skal tilbage på sporet...

06. okt 2021

 37J3224 kopier 2
Efter seneste weekends alvorlige afklapsning mod HB Køge i Gensidige Kvindeliga, er kravet til Fortunas ligahold, at det øjeblikkeligt vender tilbage til sporet, som sikrer holdet en topplacering i ligaens grundspil. Her er turneringen gået ind i sidste halvdel, og der er seks kampe tilbage.
Den første af dem spilles på Nord Energi Arena søndag kl. 13, hvor Fortuna tager imod AGF.
På trods af et alvorligt 4-0-nederlag til HB Køge bevarede Fortuna ligaens andenplads og den skal altså konsolideres.
StillingenI øjeblikket er Fortuna 5 points efter HB Køge, som lørdag spiller mod Thy Thisted, der på tredjepladsen kun er 2 points efter Fortuna.
Alt andet end sejr søndag kan nemmest minde om en katastrofe. Odds er da også positive i Fortunas favør. Gæsterne fra AGF er ganske langt nede i rækken. Det er kun blevet til 7 points, hvilket rækker til en plads som nr. 7 - næstsidst.
Det meget unge AGF-hold har spillet nydeligt fodbold, men det kniber med at trænge igennem og afslutte. Da Fortuna og AGF mødtes i Århus i sæsonens første kamp blev det til Fortuna-sejr på 5-2 efter en Fortuna-føring på 4-0 ved pausen. Her kom AGF
Godt igen i 2. halvleg, som blev vundet 2-1 uden at der dog på noget tidspunkt var tvivl om, hvilket hold, der skulle vinde.
Fortuna klare sig igennem grundspillets første halvdel uden nederlag, men så gik det altså galt mod HB Køge. Det sviende nederlag ønsker Fortuna ikke at have siddende på sig. Derfor kan tilskuerne på Nord Energi Arena forvente en aggressiv og underholdende kamp fra hjemmeholdets side.
Søndagens kamp benyttes i øvrigt til at markere spillernes indsats i relation til kampagnen Støt brysterne, der er organiseret af Kræftens bekæmpelse.
Holdet stiller op i specielle trøjer som bortauktioneres dels via internettet dels på Nord Energi Arena på søndag, hvor der også er lotteri med brunch for to på Café Uno på Springvandspladsen i Hjørring. Her får den heldige vinder i øvrigt selskab af to af Fortuna-spillerne!

TRE SIDDER kopier TREPAA VEJ OP kopierlyseroed loerdag 2021 sloejfe tryk kopier 2

 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder