Fortuna skal have ny træner

13. apr 2021

Niclas stopper 37J5077

Cheftræner i Fortuna Niclas Hougaard har sit sidste forår med Fortunas liga-spillere i Gjensidige kvindeliga.

I forbindelse med trænerens beslutning har Fortuna udsendt denne pressemeddelelse:

Fortuna skal have
ny cheftræner…
Netop som der er kommet gang i slutspillet i Gjensidige Kvindeliga, har Fortuna fået meddelelse om, at cheftræner Niclas Hougaard ikke ønsker at fortsætte i klubben, når hans kontrakt udløber med udgangen af juni i år.
Efter en tid med forhandling om kontraktforlængelse har cheftræneren truffet sin beslutning.
CHEF NICLAS HOUGAARD HANSEN DSC7720Han er ikke enig i linjen og de mål, klubben sætter sig. Derfor ønsker han at sige stop.
Niclas Hougaard, der begyndte i Fortuna som ungdomstræner, fik chancen som elitetræner for førsteholdet. I 2020 førte Niclas Hougaard Fortuna til det danske mesterskab.
Niclas Hougaards ungdomslinje harmonerede godt med Fortunas satsning med bl.a. akademi for elitespillere allerede fra en ung alder.
Klubbens ønske er i den seneste tid også gået i retning af noget mere resultatfokuseret.
- Vi beklager naturligvis, at Niclas Hougaard ønsker at forlade Fortuna. Vi kan kun respektere det arbejde, han har lagt i klubben, og de resultater, han er nået frem til.Jette Andersen DSC3457HJEMMESIDE
Vi har et ønske om, at Fortuna fortsat skal være et hold i toppen af dansk og europæisk fodbold. Det mål må vi så forfølge med en ny cheftræner, siger direktør i Fortuna, Jette Andersen.
-Vi må nu forfølge vores sportslige ambitioner med en ny cheftræner ved roret, og jeg forventer, at præsentere den ny træner umiddelbart efter afslutningen af sæsonen.
Niclas ønsker at leve op til sin kontrakt og bliver omkring holdet i Gjensidige Kvindeliga indtil sommer.
Fortunas ligatrup og staben omkring holdet er orienteret om cheftrænerens beslutning.
Allerede på lørdag er der udekamp mod Brøndby.

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder