Fortuna siger farvel til Carstens-tvillinger

13. jun 2024

Tvillingerne i gang i kampen mod FC Nordsjælland her i foråret.

To af Fortunas stamspillere, de 22-årige tvillinger Mathilde og Signe Carstens har indgået toårige kontrakter med skotske Celtic, der har en tidligere Fortuna-assistenttræner Elena Sadiku, som cheftræner.

Mathilde og Signe kom til Fortuna i 2019. Mathilde debuterede på ligaholdet den 25. august 2019 og Signe havde debut den 3. august 2016.

De har siden spillet henholdsvis 105 og 73 ligakampe i den grønne bluse.

Mathilde, der har været skånet for skader er nået op på flest kampe, mens en alvorlig ledbåndsskade holdt sige ude i en længere periode.

Samtidig med at tvillingerne har markeret sig på Fortunas ligahold har Mathilde klaret 38 kampe på danske u-landshold, og her følger Signe med 35 kampe.

Elena Sadiku glæder sig til at modtage de to tvillinger i skotske Celtic Park, Glasgow. Og hun har følgende ord, om sine to nye spillere:

-Signe er en fantastisk spiller med enestående forståelse for spillet og tekniske evner på bolden, mens Mathilde med sin fremragende dribleevne vil forbedre vores spil med både assists og mål!

Så, efter afskedskamp i Køge, lørdag, går turen til Skotland, hvor der altså stilles store forventninger til fodbold-tvillingerne.

 

Flere nyheder