Fortuna satser på værdig afrunding!

24. maj 2022

Fortuna satser på værdig afrunding!Så er der æren at kæmpe for, når Fortuna lørdag kl. 13:00 møder Kolding IF i Gjensidige Kvindeliga på Nord Energi Arena. Det turneringsmæssige er afgjort. Liga-sølvet havner hos Fortuna, Kvindepokalen blev hentet hjem, og fra sidst på sommeren er Fortuna igen med i UEFA Womens Champions Leagues. Nu står holdet så overfor Kolding IF – et hold, der gennem de seneste kampe har vist godt spil og enorm viljestyrke.

Lørdagens kamp bliver nemmest et jævnbyrdigt opgør, og det er formen på dagen, der afgør, hvor de tre points skal placeres. Fortuna vil runde af sæsonen på værdig vis.

Fortunas cheftræner har sin sidste kamp ved sidelinjen på Nord Energi Arena. Så skal han lige følge sit hold til sæsonens sidste kamp – ude mod guldvinderen HB Køge. Derefter gå trænerens tur mod Liverpool, hvor han træder til som cheftræner hos ligaklubben Everton.

I den danske ligas top finder vi HB Køge, der samtidig med at Fortuna i seneste weekend tabte i Farum, sikrede sig det danske mesterskab ved at slå Kolding IF med 3-0.

Ni points efter kommer Fortuna, hvorpå der er godt 20 points ned til en tæt gruppe. Her kan Kolding tage et skridt frem med et godt resultat i Hjørring. Udsigt til en tredjeplads er der, og så er bronzen inden for rækkevidde.

Mens Kolding IF kæmper for en metal-plads, er spillerne på Fortunas hold motiveret af, at give deres træner den bedst tænkelige afskedsgave. En sejr vil glæde Brian Sørensen, og samtidig sætte Fortuna pigerne på til sæsonen sidste kamp i Køge.

Til kampen på Nord Energi Arena kan der købes billetter her.

Når man bestiller billet, kan der også sikres transport med NT tog eller bus til kampen i Hjørring,

Det er Fortunas aftale med NT om en kombineret kamp- og transportbillet, der kan bruges her.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder