Fortuna satser på at holde tempo

18. okt 2018
Forhaandsbillede MGL0115red
Holdet med det største nederlag og holdet med næststørste sejr i seneste runde mødes lørdag kl. 14 på Nordenergi Arena i Hjørring. Det er Odense Q, der i seneste weekend tabte 10-1 til Brøndby på hjemmebanen i Odense og Fortuna, der vandt 7-0 på udebane i Thisted. Fortuna konsolidere sin andenplads i 3F-ligaen, mens Odens Q altså ikke formåede at ryste sig fri af sidstepladsen.
Når Odense Q kommer til Hjørring lørdag skal de ikke vente nogen kære mor.
Hos Fortuna er indstillingen nu, at der skal præsteres i samtlige kampe, så førstepladsen forbliver inden for rækkevidde.
- Efter den meget solid præstation i Thisted er det jo endnu et hold fra nederste del af tabellen vi skal ud imod. Odense Q har sikkert haft stor fokus på deres defensiv i denne uge efter det store nederlag til Brøndby i lørdags, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- I første møde i Odense vandt vi med 3 - 0. På lørdag skal vi ud og forsætte med at spille i højt tempo med få berøringer, og være meget aggressive i vores pres. Så skal vi nok komme til mange afslutninger, der kan give os en ny sejr på hjemmebane.
Forud fro 3F-kampen, der fløjtes op kl. 14, spilles en kamp mellem U11-holdene fra Grindsted/Uggerhalne og Fortuna. Den kamp begynder kl, 12:30.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder