Fortuna sælger "støttebilletter"

03. mar 2021

BILLETR f2065768 25b4 4594 b57b 7f8fce76ab29XX

Fortuna er på den ene side lykkelige over at møde så stærkt og stort et hold som FC Barcelona i UEFA Womens Champions League og på den anden side meget kede af, at der ikke kan komme publikum til kampen på Nord Energi Arena onsdag den 10. marts kl. 15:55. Rigtig mange så frem til den store oplevelse at møde kvinderne fra Messi’s og Martin Braithwaite’s spanske klub live.
- Det lykkes desværre ikke denne gang og vi ved, at det medfører enorm skuffelse. Den forsøger vi at råde lettere bod på gennem en aftale, vi har indgået med Viaplay og TV3 Sport. Kampen i Barcelona onsdag den 3. marts kl. 16:45 transmitteres på Viaplay, og når det går løs på Nord Energi Arena onsdag den 10. marts. Kl. 15:55 sendes der live på TV3 Sport, siger Fortunas mediemedarbejder Torben Vandsted.
- Vi ved godt, at det selvfølgelig ikke samme oplevelse som på Nord Energi Arena, men det er muligheden.
Så har vi også gennemtænkt muligheden for at få nogen kompensation for mistet entreindtægt. Her er vi komme til, at vi sælger støttebilletter.
Folk, der har adgang til de to tv-kanaler, har dem naturligvis i deres tv-abonnement uden ekstrabetaling, og så er det, at vi håber vore støtter vil lægge lidt i til os.
Den aktivitet bakkes op flere af vore sponsorer, som knytter specialtilbud til billetkøbet.
Nu er vi så ude, at appellere til billetkøb. Vi har et uanet antal billetter á 50,- kr. til rådighed. Man kan, samtidig med, at man oplever kampen i omgivelser, hvor restriktionerne begrænser sig til de generelle anvisninger, glæde sig over, at Fortuna har fået en økonomisk håndsrækning.
God kamp

KØB STØTTEBILLETTEN HER!

 

 

KØB STØTTEBILLETTEN HER

Flere nyheder