Fortuna rustet til revanche

19. okt 2022

Fredag kl. 17 fløjtes der op til grundspillets andet nordjyske opgør i Gjensidige Kvindeliga. Fortuna tager til Thisted for at revanchere seneste opgørs 1-2-nederlag på Nord Energi Arena i Hjørring den 9. september. Ligesom seneste kamp er den forestående kamp altså et fredagsopgør.

Siden seneste opgør har Fortuna bragt en ny trænertrio i spil. Når Fortuna fredag går ind på Sparekassen Thy Arena er det trioen Florentina Olar, Mathias Bengtsson og Bo Zinck, der har forberedt truppen til revanche.

Denne trio, der hidtil kun har stået bag en kamp, nemlig seneste weekends opgør i Århus, hvor det blev til 1-0-sejr over AGF, ser ud til at have skaffet gejsten tilbage i truppen. Efter to nederlag kom der igen points på tavlen. Det er også hensigten fredag.

-Jeg glæder mig til en vigtig kamp. Vi kommer med ny stor selvtillid efter en sikker sejr i Århus, og nu har vi lært hinanden endnu bedre at kende, siger træner Bo Zinck.

Jeg synes, at Thisted er ekstremt farlige med deres duo Rikke Dybdahl og Malene Sørensen i front. De er godt sat sammen rent organisatorisk. De spiller og kæmper som et hold og er normalt defensivt stærke, især med Maja Bay Østergaard i målet og Mathilde Kjeldgaard til at styre det hele godt.

Fredag vil vi sætte dagsorden i Thy både offensivt og defensivt.

Det bliver en svær kamp, men, hvis vi spiller, som vi gjorde i Århus, og lægger lidt til, så er jeg sikker på vi får 3 point med hjem fra Thy.

Til at bakke spillere og stab op i denne optimisme har Fortuna en større fan-gruppe med til Thisted.

Der er organiseret bustur til kampen. Fansene drager afsted med banner osv.

Der er fribillet til bussen, som kører fra Dana Cup Sportscenter kl. 14:45.

Der er stadig plads i bussen. Blot skynd dig at melde til her.

                                                                   

No ACF gallery field data found
Flere nyheder