Fortuna rejste sig og er klar til opgøret mod HB Køge

28. maj 2022

Med sejr på 2- 0 rejste Fortuna sig efter seneste weekends nederlag på udebane til FC Nordsjælland

Efter en kamp i Farum, hvor intet ville lykkes, måtte Fortuna se i øjnene, at afstanden til ligaens nr. 1 – HB Køge – nu var så stor, at guldet var totalt uopnåeligt. Men der blev kæmpet videre lørdag

Det Fortunahold, der forrige lørdag stillede op på Nord Energi Arena, havde ikke mistet modet, og man oplevede en kamp med masse af sejrsvilje. Slutresultatet på 2-0 kunne – med en anelse mere held – være blevet endnu større.

Selv om Kolding IF med en sejr kunne være kommet nærmere på bronzen var det ikke muligt at etablere gejsten. Koldingenserne har stadig mulighed for at nå tredjepladsen, hvis det ellers flasker sig.

Kampen foregik meget på banens midte og i pres mod Kolding-målet.

Men i første halvleg, var der lukket af, så pausestillingen blev 0-0.

I 2. halvleg fortsatte Fortuna sit koncentrerede og aggressive spil, men der skulle gå 33 minutter, inden Signe Baattrup, der i øvrigt kommer fra Kolding, scorede til 1-0.

Herefter fortsatte Fortune med at presse, og i det 87. minut scorede Omewa Joy Ogochuckwu til slutresultatet 2-0.Fortunas målmand Line Johansen, der havde sin afskedskamp for Fortuna, klarede på fornem vis at holde målet rent. Det blev således værdig afslutning for stabile målmand.

Begge hold foretog fem udskiftningen, og der var gult kort til begge hold. Maria Ficzay inkasserede   kortet til Fortuna og Emma Hoppe kunne rejse hjem til Kolding med et gult kort.

Nu skal Fortuna i gang med forberedelserne til sidste kamp i denne sæson. Lørdag den 4. juni kl. 14 møder Fortuna HB Køge i Køge. Det er ligaens guld og sølvvindere, der mødes her. Det er samtidig de to hold Danmark skal have med i UEFA Womens Champions League.

Flere nyheder