Fortuna præsterer i opløbet...

08. maj 2021

TOMAALSCORERE 37J9550

Fortuna præsterede en chokstart i lørdagens kamp på Right to Dream Park i Farum mod FC Nordsjælland. Kun 4 minutter inde i kampen bragte Emma Snerle sit hold på 0-1 og allede 12 minutter senere, var det Olivia Møller Holdt der øgede til 0-2. Der var optræk til en komfortabel sejr.
FC Nordsjælland ville det imidlertid anderledes. Gradvist tog sjællænderne over, og Fortuna var udsat for et enormt pres.
I kampens 22 minut lykkedes det så hjemmeholdet at reducere. Målscorer var Anna Karlsson bragte sit hold til føling 1-2 med Fortuna.
Det var stillingen ved pausen.
FC Nordsjælland lagde stærkt ud i 2. halvleg, men det lykkedes Fortuna at holde skansen, og efterhånden komme mere ind i spillet.
Da så Laura Frank fra sin position i forsvaret rykkede med frem til et hjørnespark i det 75. minut var Fortuna-sejren hjemme.
I kampens sidste kvarter vekslede spillet, og det lykkedes Fortuna at præstere en energisk indsats og hente de tre points med sejren på 1-3.
Kampen i tal
4 minutter 0-1 Emma SnerleStillingen
16 minutter 0-2 Olivia Møller Holdt
22 minutter 1-2 Anna Karlsson
75 minut 1-3 Laura Frank
Udskiftninger Fortuna:
75 min. Ind Lise Dissing ud Indiah-Paige Riley og ind Brians Folds ud Sofie Lundgaard
86 min. ind Mathilde Carstens ud Rebekka Frederiksen, ind Emily Garnier ud Emma Snerle
Udskiftninger FC Nordsjælland:
69 min. Ind Cecilie Larsen ud Dasan Hashemi
81 min. ind Karen Linnebjerg Knudsen ud Camilla Kur
86 min. ind Sofie Di Tranholm Nielsen ud Kathrine Møller Kühl og ind Amalie Littau ud Anna Karlsson og ind Brians Reed ud Asla Johannesen
Kampens dommer Frederikke Lydia Søkjær.Linjevogtere Yasin Seker og Rune Thycosen

Flere nyheder