Fortuna oppe igen og klar til Kolding

26. okt 2018
 37J3971 redxx 
Efter den skuffende kamp lørdag den 20. september mod Odense Q kom Fortuna tilbage på sporet onsdag i pokalkampen i Kjellerup. Her var især i 2 halvleg tempopræget, der blev skabt mange chancer og Fortuna vandt kampen med 7-0. Og nu er der igen ligakamp.
- Vi skal for første gang i denne sæson møde Kolding Q, da vi fik den kamp, der tidligere var afsat, flyttet fordi vi skulle til en turnerings i Spanien. Nu bliver det spændende at se, hvor Kolding befinder sig netop nu. Det er et hold, der har været lidt svingende i denne sæson, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi ved, at de er godt organiseret og vil arbejde hårdt gennem hele kampen.
Så, der er ingen tvivl om, at vi skal levere en god præstation, for at hente de 3 points.
Vi har roteret lidt på holdet de seneste kampe, men lørdag stiller vi med det bedste hold valgt ud blandt de spillere, der er klar. Jeg forventer et topmotiveret Fortuna-hold, der henter sejren.
Kampen fløjtes op lørdag kl. 13 på Nord Energi Arena i Hjørring.
Ligakampen indrammes i en række arrangementer, som Fortunas 3F-spillere har stablet på benene for at samle ind til kampagnen "Støt brysterne", som er sat i gang af Kæftens bekæmpelse.
I 2017 deltog Fortuna i den tilsvarende kampagne, og her blev der afleveret ca. 30.000 kr. fra Hjørring.
Et led i kampagnen er en auktion over specielle kamptrøjer, og der har i de seneste dage været livlig handel på nettet, og det kan stadig nås at afgive bud under kampen.
Så er kampens resultat også afgørende for indsamlingens resultat, da adskillige har bundet sig til at yde et beløb for hver scoring.
Flere nyheder