Fortuna møder vanskelig modstander

01. okt 2020

RED 37J6822

Satser på at lørdagens kamp mod FC Thy Thisted Q i Thisted bliver revanche
Rustet efter gode resultater i de seneste kampe, er Fortuna nu klar til kæmpe for revanche mod FC Thy Thisted Q, når det går løs på Sparekassen Thy Arena lørdag kl. 15. Thyboerne slog Fortuna 2-0 i grundspillets 1. runde på Nord Energi Arena i Hjørring. Den kan vendelboerne ikke have siddende på sig.

- Vi oplevede selv at THY Thisted kan være svære at spille mod, da vi mødte dem i Hjørring den 8. august. Nu finder vi de justeringer, som skal lukke ned for THY's hurtige kontraangreb. Vi skal kontrollere kampen gennem et vedvarende tryk på deres halvdel, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Vi har mange styrker i vores hold, og vi er ekstremt motiveret for at vise os fra vores bedste side mod THY Thisted. Vi har forbedret os på alle parametre siden den første kamp, og det skal vi bevise lørdag.
Det er en intens periode, der rundes af med turen til Thisted. Det viser sig, at Fortuna-holdet virker godt rustet til at klare intensiteten. Fortuna har et stærkt hold med stærk bredde, og en masse selvtillid for tiden.
Selvtilliden er kommet gennem ekstremt hårdt arbejde i de perioder, hvor det ikke blev til helt de points man gerne ville have. Det er i høj grad lykkedes at motivere spillerne til at arbejde endnu mere intenst.
RED StillingenKampen i Thisted er mødet mellem ligaens nr. tre og nr. fem. Fortuna rejser til Thisted med to ligasejre og en pokalsejr i bagagen. Thy Thisteds seneste tre kampe har resulteret i to nederlag og en uafgjort.

Vendelboerne er tre points foran thyboerne, så spørgsmålet er, om de to hold kommer på lige eller om Fortuna tager yderligere afstand?
Med en sejr kan Fortuna i teorien også komme på andenpladsen, som beklædes af HB Køge. Det er nok mere teori end praksis, da sjællænderne tager til Nordjylland for at møde ligaens lavest placerede, AaB.

KAMPEN KAN FØLGES HER

Flere nyheder