Fortuna måtte kæmpe for sejren

03. nov 2019

Foto

Det endte med en snæver, men fortjent sejr, da Fortuna søndag mødte Kolding Q på udebane i Gjensidige Kvindeliga. 

Der er ikke tvivl om, at Fortuna havde midtugekampen mod Olympique Lyonnais i benene så det var lidt af en kraftanstrengelse at kæmpe sig til en sejr på 2-1 på den tunge bane i Kolding,

Fra kampstart stor der Fortuna på spillet, men det var først, da kampen nærmede sig slutning af 1. halvleg der dukkede reelle chancer op Kolding havde pakket sig i forsvaret, og det virkede som en bastant mur, når Fortuna nærmede sig, Men et minut før dommeren kunne fløfte til pause lykkedes det for Fortuna at score.14 Sanni Franssi Det var Sanni Franssi, der fra en yderst spids vinkel sendte bolden i mål til 0-1.

Håbet var nu, at denne scoring gav blod på tanden, og noget tydede på det. 10 minutter inde i 2. halvleg var det Sofie Lundgaard, der bragte stillingen på 0-2.06 Sofie Lundgaard IMG 0559

De næste minutter bar dog præg af træthed, men der var stadig vilje til at forsvare ligaens førerstilling. Mange chancer blev det kke til. Fortuna valgte så at forsvare forspringet, men det kunne være gået galt, Kolding blev mere aggressiv og i det 72. minut kom reduceringen. Det var Marie Agerhold Olsen, som passerede Freja Thisgaard i Fortuna-målet til 1-2.

Den sidste del af kampen var ganske nervepirrende. I det 90. minut var det tæt på udligning, men Freja Thisgaard præsterede en fornem fodparade, så Fortuna efter 4 minutters overtid kunne gå fra banen med 2-1-sejren. 

Udskiftninger:

Fortuna 62. minut ud Emma Snerle ind Rebekka Frederiksen, 70. minut ud Caroline Møller ind Cecilie Christensen.

Kolding Q 53. minut ud Sophia Husted ind Laura Faurskov, 65. minut ud Sofie Hornemann ind Maria Agerholm OLsen.

Gule kort:

Sanni Franssi, Fortuna og Sif Rykjær, Kolding Q.

Kampens dommerStefan Fyhn. Linjedommere Yusuf Yörük og Daniel Mautone.

Med søndagens sejr er Fortuna stadig på ligaens førsteplads tæt forfulgt af Brøndby, der ligeledes avandt søndag. De to hold mødes om 14 dage i Brøndby, og det bliver altså kampen om, hvem, der skal gå ind i den afgørende forårsrunde med flest points.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder