Fortuna løber efter points

02. nov 2022

På søndag kl. 14:15 går Fortuna på banen i Right to Dream Park i Farum for – i kamp mod FC Nordsjælland - at realisere drømmen om endnu en liga-sejr.

Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga har fået smag på points, og søndag løber holdet igen efter en godbid på Right to Dream Park i Farum. Modstanderen FC Nordsjælland blev modtaget med et 3-0-nederlag den 17. september på Nord Energi Arena i Hjørring, og det er naturligvis noget lignende, Fortuna har lyst til at drømme om i Farum.

Det er lige som om det er et endnu bedre Fortuna-hold, der er på vej op ad liga-stigen.

I de seneste 3 kampe er det blevet til 9 points og det betyder, at Fortuna er på vej derop, hvor det bliver rigtig sjovt.

Fortuna har nu – efter 10 kampe – samlet 18 points og halvdelen af dem stammer altså fra de tre seneste kampe, hvor holdet er ledet af trænertrioen Bo Zinck, Mathias Bengtsson og Florentina Olar.

Mens de to herrer inspirerer fra sidelinjen laver Olar den kontante opmuntrende indsats sammen med holdkammeraterne inde på banen.

Fortuna har gennem tiden haft flest positive oplevelser med hjem fra kampene mod Nordsjælland, men det er også blevet til resultater til negativ-listen.

Der er således lagt op til spændende opgør i Farum. Fortuna satser alt på sejr, så følingen med toppen bevares. Fortuna, der ligger på ligaens 3. plads med de 18 points har 4 points op til nr. 2 Brøndby og 9 points op til topholdet HB Køge.

På papiret har disse to hold overkommelige kampe, som skulle give 3 points, men intet er en selvfølgelighed.

Ligaens grundspil har i år leveret et par overraskende resultater.

Kampen i Farum fløjtes op søndag kl. 14:30

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder