Fortuna leverer tre ud fire talent-aspiranter

16. feb 2018
Talentet blomstrerxx
Elite- og talent-øjet er for alvor rettet mod Fortuna. Det kommer helt frem til dagens lys nu, hvor DBU foretager normeringerne til en lang række ærefulde titler, som bl.a. årets spiller, årets ligaspille og årets talent.
Specielt i opgøret om årets talent er Fortunaspillerne gået i front. Her er tre ud af fire nominerede fra Fortuna. Og i kampen om titlen som årets 3F-spiller optræder to fra Fortuna.
Her er de tre talentnominerede alfabetisk og med motivering:
Karen FF
Karen Holmgaard
Hun har taget springet til topklubben Fortuna Hjørring i en meget ung alder og har haft kæmpe succes med det. Hendes enorme arbejdsradius, vilje og dedikation har gjort hende til en fast spiller på det stærke mandskab. En imponerende præstation af den unge spiller.
LauraFF
Laura Frank
Hun er en ægte ledertype, der på trods af hendes meget unge alder har tilført Fortuna Hjørring noget ekstra kvalitet i de defensive bagerste kæder. Hun stiller altid store krav til sig selv og hendes omgivelser, og kan med sin utrolige vinderattitude drive det langt.
 
Sine ff
Signe Bruun
Den 19-årige Fortuna Hjørring-angriber er utrolig grundig i alt, hvad hun foretager sig. Hun har afgjort adskillige kampe for både klub- og landshold med sin utrolige målnæse. Hun er dedikeret, arbejder benhårdt og afslutter fantastisk både med hovedet og med benene.
 
De to nominerede til titlen som Årets 3F-spiller er:
Tami FF
Tamires de Britto Gomes
Tamires de Britto Gomes kaster brasiliansk stjernestøv over 3F Ligaen. Den 30-årige Fortuna Hjørring-spiller får det meste til at se legende let ud med sit elegante touch på bolden. Det er derfor ikke underligt, at hun har store erfaringer fra internationale topklubber og det brasilianske landshold.
 
Neva FF
Nevena Damjanovic
Den serbiske Fortuna Hjørring-spiller har efter ankomsten i Jylland og 3F ligaen været med til at løfte Fortuna Hjørring til nye højder. Hun har et fantastisk overblik og et venstre ben, der sjældent svigter. Hendes hårdhed, dedikation og professionalisme gør hende til en fantastisk fodboldspiller.
 
Yderligere er en tidligere Fortuna-spiller, Nadia Nadim, der nu spiller i Manchester City, nomineret til titlen som Årets spiller
 
 
Flere nyheder