Fortuna kom i gang i 2. halvleg

24. okt 2018
Red Thogersen 00EJ1585
En sejr på 7-0 lyder af noget, men det burde måske have været en del højere, da Fortunas 3F-ligahold onsdag aften mødte Kjellerup på dette Kvindeserie Vest's, hjemmebane. Endnu engang var Fortuna en forsigtig, nogen vil måske sige langsom, starter.
Der blev spillet i alt for lavt et tempo fra kampstart, og der skulle fløjtes af efter første halvleg og holdes pause inden de regerende danske mestre, 3F-ligaens nr. to fik gang i spillet. Men så gik det også løs.
Efter 0-2 ved pausen fik Fortuna gang i scoringerne, og der blev nettet hele fem gange i 2. halvleg, så Fortuna fortsætter i DBUs landspokalturnering efter en 0-7-sejr.
- Vi spillede for langsomt i første halvleg, men spillerne kom for alvor i gang efter de første 45 minutter, og så blev der spillet kvikt og godt med nogle fornemme scoringer, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Det mest positive ved kampen var nok, at hele seks spillere kom på scoringslisten, og at vi slap igennem uden skader. Det har stor betydning, at vi kommer videre til efterårets sidste ligakampe uden alt for mange på skadeslisten.

Nu er vi klar til lørdagens ligakamp mod Kolding Q på Nord Energi Arena.
I onsdagens pokalkamp var det landsholdsspilleren Frederikke Thøgersen, der åbnede scoringen et kvarter inde i kampen. 18 minutter senere sørgede Sanni Franssi for, at det blev 0-2, hvilket var stillingen ved pausen.
11 minutter inde i 2. halvleg var det Emma Snerle, der scorede til 0-3. I det 62. minut var det Caroline Møllers tur. Hun scorede til 0-4. Karen Holmgaard kom på listen, da det i det 64. minut blev 0-5, søsteren Sarah Holmgaard gjorde det til 0-6 i det 78. minut, og så sluttede Frederikke Thøgersen, som hun begyndte med scoringen til 0-7.
Nu skal der så gøres klar til Kolding-kampen hjemme, lørdag kl. 12.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder