Fortuna klar til hjemmebanen

11. aug 2022

Når Fortuna lørdag kl. 13 har hjemmebanepremiere i Gjensidige Kvindeliga bliver det med en kamp der har lidt mere end det sportslige resultatopgør, der afvikles med AGF som modstander.

En af holdets store profiler, den rumænske landsholdsfører og Fortunas anfører, Florentina Olar, skal fejres for 200 kampe i den grønne Fortuna-trøje. Hendes medspiller gennem adskillige af de 200 kampe Sarah Holmgaard er taget tilbage til Hjørring, ikke alene for at fejre Florentina, men også for igen at levere på Fortunaholdet.

 

Sarah er på vej til engelsk fodbold, men gør ophold resten af 2022 i Fortuna, hvor hun skal optjene kamptid, for at få tilladelse til at gå ind i engelsk fodbold. Det bliver helt sikkert et hjerteligt gensyn med Sarah Holmgaard der det seneste par, efter at hun forlod Fortuna, år har spillet i den fornemste tyske liga. Florentina Olar havde sin kamp nr. 200 for Fortuna i sæsonpremierer mod Sundby. Her fejrede hun jubilæet med - efter 5 minutters spil - at bringe Fortuna på 1-0

Lørdag bliver hun fejret af Fortuna, nå der er kamp på Nordenergi Arena.

Når Fortuna tager imod AGF, er der er lagt op til et spændende opgør.

De to hold indledte sæsonen seneste weekend, hvor Fortuna var på besøg hos oprykkerne fra Sundby. Her hente de grønne 3 points med hjem efter en sejr på 2-1.

AGF havde hjemmebanefordel og trak sig ud af kampen mod Kolding IF med en uafgjort 1-1.

Fortunas absolutte mål er en topplacering i ligaen, endnu engang adgang til Champions league samt en generhvervelse af pokalen.

Lørdag er første gang hjemmepublikum får mulighed for at følge ligaholdet og vurdere formen op til to kampe i UEFA Womens Champion League den 18. og 21. august – begge kampe på Nordenergi Arena. Den 18. august kl. 19 møder Fortuna Eintracht Frankfurt og den 21. august er det enten Ajax Amsterdam eller svenske Kristianstads DFF.

Lørdagens ligakamp bliver indgangen til en formidabel fodbolduge i Hjørring, hvor der skal spilles hele fire kampe i Champions League på Nord Energi Arena.

DU KAN KØBE BILLET TIL LKAMPEN HER

 

Flere nyheder