Fortuna klar i Firenze...

03. okt 2017
klarmelding IMG 0143Det er et supermotiveret Fortuna-hold, der onsdag aften løbe på banen i Firenze til kampen mod Fiorentina i UEFA Womens Cup. Det er også et hold, der går til opgaven med ærbødighed. Det er første møde mellem Fiorentina og Fortuna i 32.dels finalen, og begge hold vi garanteret yde alt for t komme videre, til 16. dels finalen.
Ved pressemødet tirsdag aften i Firenze blev Fortunas cheftræner, Brian Sørensen og holdets anfører Tamires Gomes sat i krydsforhør af den italienske presse.
- Vi har set Fiorentina i et par kampe, og vi ved, at det er et hold med gode spillere, men vi føler os godt forberedt til mødet, svarede Brian Sørensen på et af aftenens spørgsmål.
- Vi har en god kampstatistik i UWCL hvad angår italienske hold. Vi har mød 5 modstandere, og er i de fire tilfælde fortsat i turneringen. Vi skal også gerne forsætte denne gang.
red pressemode IMG 0137
Tamires Gomes blev spurgt om sit syn på italiensk fodbold. Fortuna-spilleren, der også er brasiliansk landsholdsspiller har et par gange mødt det italienske landshold.
- Kvindefodbold er heldigvis på verdensplan i stor fremgang, og det gælder bestemt også her i Italien, sagde Tamires Gomes.
- Det bliver helt bestemt en spændende kamp. Jeg er også overbevist om, at det blive en kamp, der er værd at se på.
red paa gras IMG 0140
Efter pressemødet var Fortuna-spillerne ude at teste banen på Artemio Franchi stadion - et gammelt stadion, bygget i Mussolini-tiden, men naturligvis nydelig vedligehold og moderniseret, så det også er en værdig ramme om Fiorentinas kampe i herrernes serie A.
Kampen i Firenze er det første af to opgør mellem de to klubber. Onsdag den 11. oktober kl. 20 har Fortuna italienerne på besøg til returopgør på Nord Energi Arena i Hjørrings
Kampen i Italien streames og kan følges på Fiorentinas hjemmeside. Der er kampstart kl 20:30, og der sendes fra stadion såvel før som efter kampen. Find frem via dette link: SE KAMPEN HER!
red holdet IMG 0141
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder