Fortuna jagter frivillig indsats

08. aug 2020

Kom og hjael os IMG 0485 002
Med 400 medlemmer - langt de fleste ungdomsspillere - er Fortuna en klub, hvor der er er utroligt mange opgaver i dag, i morgen og i fremtiden.
Covid19 har også været en voldsom oplevelse for klubben. Dana Cup blev ikke spillet i 2020, hvilket betyder, at vores "storsponsor" ikke har mulighed for at yde i tidligere kendt omfang. Det tvang Fortunas bestyrelse til drastiske og ulykkelige beslutninger. Der skulle, hvad økonomien angår, skæres ind til benet. Konsekvensen heraf var, at der skete en voldsom personalereduktion. Men opgaverne, der skal løses, er de samme og der bliver ganske givet flere.
Derfor appellerer Fortunas bestyrelse til de mange tilhængere - forældre, familiemedlemmer til spillerne og fans, som klubben har. Meld dig som Frivillig Fortuna-hjælper!
Klubbens bestyrelse håber, at mange vil investere nogle timer i et stykke frivilligt, ulønnet arbejde, så man kan komme op at stå og følge den udvikling, der er nødvendig. Bestyrelsen ønsker nemlig, at Fortuna fortsat skal være Danmarks bedste kvíndeklub!
Her finder I en beskrivelse over hver enkelt opgave: Cafeterievagt - Fanudvalg - Græsslåning - Indkøb til cafeteria - Kampplakater - Kridtning af baner - Køre tøj til stadion - Pakning af kamptøj - Rengøring af omklædningsrum og toiletter - Rengøring af velfærdslokale - Servicering af nye spillere - Snerydning - Team Stadion - Torsdagsspisning - Vask af tøj,

Når I har læst beskrivelsen håber Fortuna på, at rigtig mange meldere sig på Fortuna@danacup.dk

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder