Fortuna jagter alle points i Thisted…

27. sep 2019

red 37J73922

Opsat på at yde fuldt ud når seneste opgørs uafgjorte skal revancheres

Når der søndag kl. 12 fløjtes op til kampen i Gjensidige Kvindeliga mellem Thy Thisted og Fortuna på Sparekassen Thy Arena, er det et hold yderst motiverede gæster, der er nået frem til thyboernes hjemmeskanse. Den 14. august spillede de to hold 1-1 på Nord Energi Arena. Den her gang vil Fortuna kæmpe for samtlige points.
- Pigerne leverede noget af det bedste fodbold, vi har set i år, da vi onsdag aften mødte Vllaznia fra Albanien i UEFA Womens Champions League hjemme i Hjørring. Vi vil bruge momentum fra den kamp til at komme frem i den sidste kamp i den fysisk meget krævende periode, vi nu er lige ved at være igennem, siger cheftræner Carrie Kveton.
- Pigerne er klar og meget motiverede, når de går på banen i Thisted. Vi er naturligvis også på jagte efter revanche efter 1-1-kampen i Hjørring.
Thy Thisted er et hold, der står kompakt i den defensive organisation, og de har altid øje for en omstilling.
De har haft succes i den seneste tid, så vi ved, at det er vigtigt med toppræstation. Vi kommer med mange offensive trusler og kan spille os frem til gode chancer. Det kommer vi til på søndag.

Thy Thisted indtager i øjeblikket fjerdepladsen i ligaen. Der er hente fem points på fem uafgjorte kampe, og så er der to sejre til at bringe holdet op på 11 points.
Fortuna er i toppen af ligaen sammen med Farum. Disse to hold har hver 17 points, mens Brøndby på tredjepladsen har 16 points.
Farum spiller lørdag mod VSK Århus og Brøndby møder Odense Q.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder