Fortuna ind i kampen

29. sep 2017
Fortuna vil spille med i kampen mod kraft

Fortunas elite-spillere går med i kampen mod kræft - en kampagne "Støt brysterne" koordineret af kræftens bekæmpelse. For Fortunas vedkommende bliver kampagnen totalt synlig i weekenden den 7.-8. oktober. Indsatsen kulminerer i forbindelse med Fortunas kamp i 3F-ligaen mod Odense Q søndag den 8. oktober kl. 13 på Nord Energi Arena i Hjørring.
-Det er naturligvis pigernes egen beslutning, og der tages mange initiativer og udvises stort engagement. Og så er det ikke udelukkende 3F-spillerne, der er på banen. Rigtig mange i Fortuna yder en indsats for at vi opnår det bedst tænkelige økonomiske resultat. Pigerne ha sat 15.000 kr. som mål, men det gør bestemt ikke noget, at vi når højere, siger administrative leder, Kjeld Simonsen.

Allerede inden det går løs den 7.-8- oktober bliver Fortunas kampagne-indsats synlig.

"Lyserød lørdag" er en del af kampagnen, hvilket jo betyder, at den lyserøde farve - som en rød tråd - går igennem hele arrangementet. Kampannonceringen i aviser og på plakater bliver således præget af lyserød. Det samme gælder kampprogrammet, og når holdet går på banen er det ikke i den traditionelle klubdragt med i hvide trøjer med lyserødt påtryk "Støt brysterne".
Disse trøjer bortauktioneres under og efter kampen.

Kampens boldpiger bærer lyserød "Støt brysterne" veste, ungdomsspillerne foretager indsamling blandt tilskuerne.
I VUC-hallen på Nord Energi Arena er der aktiviteter for børnene, fra en vogn, sælges der forskellige "Støt brysterne" ting. Her deltager Kræftens Bekæmpelse aktivt med bemanding.
Lørdag den 7. oktober samarbejder Fortuna med Hjørring Handel om "Lyserød lørdag". Pigerne hjælper til i byens butikker, ligesom der hjælpes i Kræftens Bekæmpelses stand i Metropol.
Fortuna har i øvrigt besluttet at, der den lørdag skal uddeles fribilletter til søndagens kamp.

Og så skal det jo også dreje sig lidt om fodbold. Derfor har Dana Cup besluttet at give 1000 kr. for hvert mål, der scores i kampen - og det er såvel Fortunas som Odense Q’s målscorere der kan bidrage til at hæve indsamlingsbeløbet.

 
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder