Fortuna igen repræsenteret på U-landshold

01. sep 2015

Laura Frank og Caroline Møller Hansen

Fortuna Hjørring har i de seneste år arbejdet på at blive bedre repræsenteret på Ungdomslandsholdene. Som Danmarks største pigeklub skal vi kunne gøre os gældende på diverse U-hold og dermed også bidrage med egne talenter til vores første hold.
Sammen med etablering af talenttræning og individuel træning fra U12 har klubben også prioriteret at hente forstærkninger udefra. 

Netop to af de nytilkomne, Laura Frank og Caroline Møller, er netop udtaget til U19-landsholdets tur til Hviderusland fra d. 12-21 september. 

Caroline Møller Hansen er netop hjemvendt fra et år i USA. "Det har været en kæmpe oplevelse at spille i USA, men det er også super dejligt at være hjemme, hvor niveauet er lidt højere", fortæller Caroline. 
Caroline træner til dagligt med 3F 3-4 gange om ugen og træner en enkelt gang + kamp med U17. "Både U17- og 3F spillerne og trænerne har taget imod mig med åbne arme".

I forhold til udtagelsen til landsholdet er det selvfølgelig et kæmpe skulderklap til Caroline og hun glæder sig til at bidrage, ifølge Caroline selv, med blandt andet en alsidighed på banen. Caroline kan spille næsten alle pladser og det kan holdet selvfølgelig drage nytte af. Caroline er meget åben og social, så kedeligt bliver det ikke i hendes selskab. Carolines forventninger til EM-kvalifikationskampene i Hviderusland er klare og tydelige: "Vi vinder alle kampene til 1. EM-kval, og tager hjem fra Hviderusland med nogle gode resultater og en rigtig god oplevelse i bagagen! Derefter tager vi tingene som de kommer"

Laura Frank er ankommet fra Viborg, men har hele foråret været ude med et træthedsbrud i foden. En kulminiation på at have spillet både U17 og 3F i Viborg + landsholdet! Laura har arbejdet hårdt og er kommet stærkt tilbage. Laura er nu klar til at repræsentere den rød-hvide trøje igen! "Jeg føler selv, at jeg kan bidrage med en masse ting på holdet både på og udenfor banen. På banen kan jeg bidrage med min kommunikation og mine nærkampe. Udenfor banen vil jeg gøre mit bedste for at skabe god stemning på holdet", fortæller Laura Frank, som håber på at blive fast spiller med tiden på det nye U19-landshold. 

EM-kvalifikationen er lige rundt om hjørnet og Laura forventer, at holdet kommer til at lære hinanden endnu bedre at kende både på og udenfor banen. "Jeg forventer samtidig at alle giver sig 100 procent, så vi kan komme videre til 2. EM-kvalifikatinsrunde.

 

Følg linket og se resten af U19-truppen, som drager mod Hviderusland d. 12-21 september 

U19 truppen mod Hviderusland

 

Kampe:

!5. september kl. 16.00: Danmark - Hviderusland

17. september kl. 16.00: Danmark - Letland

21. september kl. 16.00: Rumænien - Danmark

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder