Fortuna i pokalkamp mod Vejgaard

09. sep 2020

20200909 Pokal kamp Vejgaard
Fortuna tager til Vejgaard med en helt igennem seriøs indstilling til kampen
Når der i aften, onsdag, spilles anden runde i pokalturneringen, skal Fortunas ligahold på besøg i Vejgaard for at møde Vejgaard Boldklubs jyllandsseriehold.
Det bliver et helt nyt møde, dog er der et gammelt bekendtskab, nemlig med Vejgaards cheftræner Jan Larsen, der for nogle år siden har været træner i Fortuna.
For Fortunas cheftræner Niclas Hougaard er der en del forventninger til at komme på græs igen efter weekendens kedelige nederlag til HB Køge, og der er ingen diskussion om, at han satser på at føre frem til pokalfest, som man tidligere har oplevet i Fortuna.
- Vi glæder os til at komme i kamp igen, og til at træde ind i pokalturneringen med den her kamp i Vejgaard, siger Niclas Hougaard.
- Vi skal nok bidrage med god underholdning i kampen, og at vise den kvalitetsforskel, der skal være på de to hold. Derfor skal vi også ud og spille fremadrettet, mod mål, og hele tiden gå efter at presse tempoet i vejret.
Det er også vores klare ambition, at forvandle flere chancer til scoringer, men i høj grad at fortsætte med mange af de positive takter der - trods weekendens nederlag - har været.
Cup-kampe har sit eget liv, og det er altid fedt at komme forbi hold som man ikke møder til dagligt. Vi håber at der vil komme en masse og se kampen!
Selv om Niclas Hougaard også kan fristes til at eksperimentere en anelse i kampen i Vejgaard, er der ingen tvivl om seriøsiteten. Der skal præsteres og det skal være med underholdende fodbold.

Flere nyheder