Fortuna holder top AaB bliver i bunden

17. okt 2020

REDEmiley 37J0668RED

Fortuna klarede selv paragrafferne og fik ligahjælp af andre
Med en scoring til 0-1 knap 3 minutter efter dommerens startfløj blev der straks stillet forventning til en komfortabel sejr til Fortunas danske mestre, der lørdag eftermiddag mødte bundholdet AaB i Gjensidige Kvindeliga på Aalborg Portland Park. Men kampens endelige resultat blev så beskedent som 1-4. Tre points til Fortuna, men AaB måtte konstatere, at der er vanskeligt at komme videre fra det ene point og bundplaceringen.
Med den sikre sejr og gunstige resultater i andre kampe kom Fortuna pænt ud ad lørdagen.
RED Lundgaard 37J0591Sofie Lundgaard lagde ud med scoringerne, da hun bragte Fortuna foran 0-1.
Det var en chokerende start fra Fortunas side, men så blev spillet en del mindre effektivt. Kombinationerne var udmærkede, men man savnede et mere direkte spil.
Fortuna sad totalt på spillet, men der skulle gå yderligere 21 minutter inden det igen blev til en Fortuna-scoring. Her var det landsholdsspilleren Olivia Holdt, der 24 minutter inde i kampen bragte Fortuna på 0-2.
De sidste 24 minutter af første halvleg var lidt af en ørkenvandring, hvor Fortuna var kamelfører og AaB virkede som vandbærere.
Stillingen ved pausen var 0-2, og så gik der 17 minutter af anden halvleg inden der igen blev scoret. Her var det en anden af Fortunas landsholdsspillere, Emma Snerle, der bragte stillingen på 0-3.REDSnerle 37J0801
Det medførte dog ikke yderligere gang i scoringen.
I den følgende periode eksperimenterede cheftræner Niclas Hougaard med flere udskiftninger. Inden kampen blev fløjtet af var alle fem fra bænken kommet i aktivitet.
AaB begyndte at melde sig ind i kampen, og med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det AaBs Cille Holst at reducere til stillingen 1-3.
REDOlivia og Thrige 37J0702Det ville Fortuna ikke affinde sig med og to minutter senere scorede indskiftede Cristina Carp til slutresultatet 1-4.
Kampen i tal: 2:44 min. 0-1 Sofie Lundgaard, 24.00 min. 0-2 Olivia Holdt, 62:00 min. 0-3 Emma Snerle, 82:00 min. 1-3 Sille Holt og 84:00 min. 1-4 Cristina Carp
Udskiftninger Fortuna: 66 min. ind Brenna Ochora og Mathilde Carstens ud Karen Holmgaard og Sofie Lundgaard, 73 min. ind Lise Dissing ud Olivia Holdt, 77 min. ind Cristina Carp og Rebekka Frederiksen ud Emma Snerle og Sara Thrige
Udskiftninger AaB: 70 min. ind Stine Nørgaard og Cornelia Kramer ud Cecilie Christensen og Caroline Victoria Kehrer, 76 min. ind Simone Pedersen ud Sofie Lybæk. 86 min. ind Signe Lundgaard ud Pernille Pedersen.REDSTILLINGEN RED
Kampens dommer Nanna Løf Mørch Andersen. Linjedommere Fie Bruun og Sune Feddersen.
Weekendens runde flaskede sig ellers rimeligt for Fortuna. Resultaterne i de øvrige kampe bevirkede, at Fortuna kom tættere på holdene foran.
Der er kun 1 points op til nr. to HB Køge, der måtte tage til takke med en uafgjort med Kolding Q og ligaens førerhold Brøndby, der med 26 points er 4 foran Fortuna. Brøndby kom igennem lørdagen med en uafgjort 0-0 mod FC Nordsjælland.
Lørdagens største overraskelse oplevede man ganske givet i Thisted, hvor hjemmeholdet måtte se sig besejret 3-1 af ligaens nr. næstsidst AGF. Det er AGFs anden ligasejr. Der er stadig et stykke vej væk fra den næstnederste placering.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder