Fortuna Hjørring øger kvaliteten i dansk pige- og kvindefodbold

30. nov 2023

Fortuna og Dana Cup Academy satser på talentudviklingen med ny strategi

Fortuna-forperson, Karina Bech Jensen til venstre, ser frem til øget kvalitet og endnu flere anerkendelser.

Fortuna Hjørring kommer nu på banen med en ny ungdomsstrategi, der skal fremtidssikre klubbens position i toppen af dansk kvindefodbold.

  • Gennem stærke værdier som professionalisme, ansvar og respekt bliver der sat høj standard, som understreger det, vi taler meget om i klubben, Det Grønne Hjerte. I klubbens talentstrategi pointeres det, at hvert slag i det grønne hjerte tæller, siger Fortuna Hjørrings forperson Karina Bech Jensen.

Karina Bech Jensen
  • Vi har allerede gennem hele 2023 foretaget store investeringer i talentmiljøet. Der er sket en betydelig opgradering gennem ansættelse af talentchef og head of coaching. Samtidig er der hentet halvtidsansatte U16 og U19 trænere med A-træner-uddannelse til ligaholdene på øverste niveau. Desuden er der opgraderet med internationale assistenttrænere, der skal supplere de dygtige assistenttrænere, der i forvejen står bag ligaholdene. Der er udarbejdet nyt set-up for den fysiske træning, ansat deltids fysioterapeut til ungdommen og klubbens mentaltræner har udarbejdet et psykisk skelet.

Med alle disse initiativer, og endnu flere, får vi udviklet flere lokale og danske spillere til fremtidens kvindeligahold i Fortuna, slutter Karina Bech Jensen.

Fortuna Hjørrings engagement i den nye ungdomsstrategi spiller helt sammen med  den ambitiøse talentstrategi, der er lanceret af DBU. Her bliver Fortuna Hjørrings center en naturlig katalysator.

Talentstrategien  er testet henad vejen. Der er arbejdet med inspirationstræning for samspil klubberne. Match Day træning på Nord Energi Arena og Stjerneskuds camp.

Der arbejdes nu intenst med at udvikle klubbens eget miljø og styrke forholdet til samspilsklubberneI

I den kommende tid kommer man også til at opleve yderligere styrkelse af miljøet omkring de endnu yngre.

HER KAN DER I ØVRIGT LÆSES OM DBUs PIGETALENTUDVIKLING

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte:

Forperson Karina Bech Jensen på tlf. +45 20 33 40 67

Head og Coaching Nikolaj Dorff Kristensen +45 30 55 05 13

 

 

Flere nyheder