Fortuna Hjørring forlænger med ungt talent

27. okt 2023

Af Laura Jensen

Den talentfulde angriber, Signe Lorentzen, der kom til Fortuna Hjørring i 2021 fra Team Odense Q, har skrevet under på en treårig forlængelse med Fortuna Hjørring. Det unge talent nu er på kontrakt frem til sommeren 2026.

 

Hovedpersonen selv, er meget glad for forlængelsen.

-Det at forlænge med Fortuna Hjørring er super fedt, og jeg er selvfølgelig glad for, at det var muligt at fortsætte min rejse her i klubben, siger Signe Lorentzen.

- Jeg har desværre været præget af skader det sidste par år, og så det betyder meget for mig, at klubben vil forlænge. Jeg er utrolig stolt og glad for den tillid, som klubben fortsat viser, siger Signe videre.

-Jeg stræber efter at komme endnu tættere på Kvindeliga-holdet og forhåbentlig få chancen for at sætte mit aftryk.

Jeg har allerede trænet med Kvindeligaen nogle gange. Det føler jeg er et skulderklap og et bevis på, at man tror på mig.

Der trænes altid med høj kvalitet, og man er sikker på at gå fra banen med en læringsoplevelse. Det er en kæmpe motivation, slutter Signe Lorentzen.

 

U19 cheftræner Nicolaj Rosengren er glad for, at Signe har valgt at forlænge sin aftale.

-Signe har et stort potentiale. Vi ser at hun kan nå hele vejen, hvorfor vi også er utroligt glade for at forlænge aftalen med Signe.

Hun er en målfarlig angriber, som ved sin fysisk, gåpåmod og vildskab i feltet, kan tiltrække sig mange bolde.

Hun er altid garant for chancer. Udover at være en profil på vores U19 hold, er hun også en profil på akademiet, hvor hun er en fantastisk rollemodel for de nye spillere!

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder