Fortuna har sagt farvel til 5 spillere

11. aug 2016

Line S. Jensen, Michelle Madsen, Chi Chi Igbo, Cecilie Breil og Julie Dahl

 

 

Her i sommerpausen har Fortunas 3F-truppe sagt farvel til 5 spillere.

 

 13880278 1111668212214822 3339814210662836809 n

 Julie Dahl er flyttet til Århus, hvor hun skal gå på højskole og spille for Skovbakken.

 

 

 ChiChi 16

 Chi Chi Igbo har valgt at stoppe karrieren efter 14 år i Fortuna. Hun nåede at spille 270 kampe for 1.holdet. Hun nåede at vinde 4 DM-titler og 3 pokal-titler.  Chi Chi har valgt at følge en af hendes andre drømme, nemlig at skabe sig en karriere indenfor musik- og modebranchen.

 

 

 Cecilie 16

 Cecilie Breil er flyttet tilbage til København, hvor hendes familie bor. Hvor Cecilie skal spille er stadig uvis, men vi er sikre på at se hende på banen igen her til efteråret.

 

 

 Michelle 16

 Michelle Madsen, er på grund af studier flyttet til København. Her skal hun spille i BSF, så vi får hende af se igen på Bredbånd Nord Arena, dog i den røde trøje.

Om sin tid i Fortuna fortæller Michelle: "Fortuna har betydet rigtig meget for mig. Det er en professionel klub, hvor niveauet er højt, hvorfor jeg har udviklet mig som spiller. Det er en klub med store ambitioner, hvilket har været fedt at være en del af. Der er et rigtig godt sammenhold på og udenfor banen, hvilket har haft en kæmpe betydning for min tid i klubben. Samtidig gjorde klubben det muligt for mig at kombinere uddannelse og fodbold, hvor morgentræning på forskellige tidspunkter var muligt.
Jeg kommer helt klart til at savne pigerne, men møder dem stadig på banen, hvilket bliver en sjov og anderledes udfordring"

 

 

 Line 16

 Line S. Jensen fortæller om sit skifte til Washington Spirit:

Alle går med en drøm om at prøve "bare" at leve af at spille fodbold samt prøve det i udlandet! Hvilket jeg også har gjort i hele mit liv som fodboldspiller. Men spørgsmålet var bare, hvornår det skulle være - få når man har det allerbedst, er det svært og springe ud i noget nyt!

Men ja, det er perfekt timing til at springe ud i noget nyt, for jeg ved hvor jeg altid kan komme tilbage til - nemlig Fortuna! Jeg blev færdig som sygeplejerske i januar, og har siden fået faget under huden og fået lidt erfaring med mig på vejen. Jeg har haft en mere end godkendt sæson i den grønne trøje, hvor holdet og jeg har løftet 4 pokaler, og hvis jeg husker rigtig kun tabt en kamp i hele sæsonen (set foruden CL)! Jeg følte at vi som hold og jeg har leveret, og jeg kunne tage af sted med god samvittighed og succes i bagagen, samt så ville jeg kunne bringe alt min erfaring med, som jeg har fået ved at spille i Fortuna Hjørring! Så hvorfor ikke prøve det af?

Jeg havde min første træning i Fortuna som 16-årige og var det nye unge kid i 3F-truppen. Fra første dag følte jeg mig velkommen og var ikke i tvivl om det var en fantastisk klub som jeg ville blive en del af, men at jeg skulle blive der i 7 år, havde jeg ikke selv troet.... På 7 år udvikler man så meget og lære meget. Jeg har udviklet mig som fodboldspiller på alle paramenter samt har jeg udviklet mig personligt og dertil også blevet sygeplejerske undervejs. Men dette skyldes kun at man har været omgivet af fantastiske mennesker, som kun ville det bedste for en! Igennem tiden i Fortuna har jeg haft de mest fantastiske holdkammerater, som i dag er blevet venner for livet. Jeg har haft forskellige trænere og ledere der hver især har sat deres præg og udviklet mig som den fodboldspiller jeg er i dag. Jeg har haft en ledelse der altid ville én det bedste samt altid stod til rådighed, når man havde brug for hjælp. Men derudover har jeg også mødt så mange FANTASTISKE mennesker, som frivilligt hjælper til i klubben, og uden Jer havde Fortuna ikke været det samme. Så at skulle sige TAK og farvel til ALT dette, ville være umuligt, det er derfor et "på gensyn"..

Jeg er rejst lidt længere mod vest, hvor jeg vil prøve mig af som fodboldspiller i klubben Washington Spirit, og udleve drømmen om at være professionel fodboldspiller. Det betyder at den grønne trøje samt den hvide kitlen er lagt på hylden for en stund, og at jeg siger ”på gensyn” til Fortuna og Hjørring. TAK til dem der har været omkring mig i de 7 år, jeg håber I er der igen når jeg vender tilbage! 

Og det er endt med at Fortuna Hjørring ikke bare er en fodboldklub for mig, men at Fortuna Hjørring er min anden familie!

Line S - nr. 7

No ACF gallery field data found
Flere nyheder