Fortuna bør give tilskuerne en oplevelse...

20. apr 2019

RED 37J2879

Efter 1-1 i Kolding skal Fortuna revanchere sig på Nord Energi Arena

Intet mindre end en fodboldoplevelse er tilskuernes krav til Fortuna-spillerne, når det 2. påskedag kl. 13:30 går løs på Nord Energi Arena i Hjørring. Kampens modstander, Kolding Q, franarrede Fortuna to points, da de to hold mødtes i slutspillets første runde i Kolding. Her måtte et skuffet Fortuna-hold køre hjem efter en 1-1-kamp.
Når de to hold løber ind på Nord Energi Arena, er det som henholdsvis nr. to og nr. fire i 3F-ligaens slutspil. Med 19 points er Fortuna 10 points foran Kolding Q, og ønsket er altså, at der er 13 points forskel, når dommer Michael Karstenskov fløjter af. Fortuna har spillerne til, at det kan præsteres, så det skal blive interessant at se dem folde sig ud!
Fortuna har stadig en teoretisk mulighed for at nå et dansk mesterskab. Der er fire points op til førerholdet, Brøndby, så det er altså ikke noget Fortuna selv kan klare. Efter den uafgjorte kamp mod Brøndby skærtorsdag, er det endnu mere vanskeligt for Fortuna at nå til tops, men der skal kæmpes for at udnytte den minimale chance.
I Hjørring skal Fortuna altså trække sig fra banen med tre points, og så kan der krydses fingre for, at FC Thy Thisted giver Brøndby en varm velkomst. FC Thy Thisted, der er kommet lidt skævt ind i slutspillet, ser imidlertid ud til at være på sporet. Skærtorsdag bjærgede thyboerne sig slutspillets første tre points med en sejr på 2-0 over ligaens nr. tre VSK Århus på banen i Vejlby/Risskov Centret.
Motivationen skulle således være til stede, og det er ikke umuligt, at Brøndby kan komme til at rejse hjem fra Thisted uden pointhøst.
Men, nu kan tilskuerne i Hjørring først og fremmest se frem til kampen på Nord Energi Arena, og den skal gerne resultere i et endnu højere påske-humør!

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder