Fortuna blandt Europas otte bedste

16. nov 2016

Et motiveret Fortunahold vandt 3- 1 på hjemmebane

Fortuna Hjørring lever videre i Europa, Efter en hjemmesejr på 3-1 og en samlet sejr på 4-1 i ottendedelsfinalen mod italienske Brescia, er hjørringenserne nu i kvartfinalen, som spilles i marts 2017.
- Det er fedt. De arbejdede hårdt for det alle sammen. Den taktiske plan bliver fulgt til punkt og prikke, og så er vi bare videre, siger cheftræner Brian Sørensen.
Det en cheftræner, der stråler af glæde over sine spilleres indsats på Bredbånd Noed Arena onsdag aften.
- Jeg havde selv tippet 3-1 over for et par kammerater. Det burde jeg nok have meldt lidt tydeligere ud, men fint nok, vi er videre.
- Det bliver spændende at se resultaterne fra rundens øvrige kampe, så vi kan finde ud af, hvem der er mulige modstandere.
Onsdag aften lå det fast, at hold som Manchester City, Barcelona og svenske Rosengaard sammen med Fortuna er videre til kvartfinalen.
- Det er hold, jeg ikke har noget imod at møde. Jeg tror på, at de er til at spille lige op imod, jeg ved dog godt, at det er gode hold, siger Brian Sørensen.
- På den anden side er der tyske og franske hold, som vi gerne vil køre uden om ved lodtrækningen i Nyon den 25. november. Det bliver spændende, siger Brian Sørensen.

Glaede
Aftenens kamp mod Brescia Femminile udviklede sig lige efter planen. Fortuna spillede yderst disciplineret fra stat, men var dog et par gange på hælene.
I 35. minut lykkes det så Florentina Olar, at bringe sit hold foran på en fornem scoring. Fortuna kunne så gå til pausen med en føring på 1-0, hvilket var mere end spiseligt oven på udebanesejren på 1-0 i Brescia.
Kun 4 minutter inde i 2. halvleg var det lige som om sagen var afgjort. Da scorede Camilla Kur til 2-0, og samme Kur gjorde det i kampens 66. minut til 3-0.
Nu var den helt på plads. Brescia fik dog et trøstemål 80 minutter inde i kam pen. Det var Rafaella Manieri, der scorede til 3-1.
Det var en decideret holdindsats, der denne gang har bragt Fortuna så langt frem i UEFA Womens Champions league denne gang
Nu har Fortuna et par dage til at sunde sige inden det går løs i en næste lige så vigtig kamp. Lørdag er der topkamp i 3F-ligaen på Bredbånd Nord Arene. Her kommer Brøndby på besøg, De to evige rivaler deler ligaens førsteplads, hver med 37 points.
Kampen lørdag begynder kl. 13.

Glaede2

No ACF gallery field data found
Flere nyheder