Fortuna bevarer følingen med toppen

04. apr 2022

Med en sejr på Spar Thy Nord Arena i Thisted bevarer Fortuna den absoluttet føling med topholdet i Gjensidige Kvindelige, HB Køge. Umiddelbart efter kampen, som blev vundet med hele 4-0 over FC Thy ThistedQ, var Fortuna kun to points efter HB Køge, som dog havde en kamp mindre.

HB Køge lå i spidsen med 41 points, mens Fortuna følger efter med 39. Men lørdagen, hvor HB Køge møder FC Nordsjælland kan ændre på det indbyrdes forhold mellem de to tophold.

På trods af en meget kølig aften på tribunen på Sparekassen Thy Arena blev der leveret en varm oplevelse fra banen.

Kampens første halve time var meget jævnbyrdig med scoringschancer til begge sider.

Da så Sofie Lundgaard efter 36 minutters spil bragte sit hold på 0-1 gik det hurtigt. Inden for de syv minutter var stillingen 0-3.

Sofie Lundgård stod også for mål nr. to i det 39. minut og i 43. minut var det Indiah-Paige Riley, der bragte måltavlen op på 0-3.

Fantastiske syv minutter og Fortuna kunne gå til pause med en solid føring.

I anden halvleg sad Fortuna på kampen, men skulle alligevel helt hen i det 84. minut inden sejren på 4-0 blev slået fast. Det var Omewa Joy Ogochuckwu, der scorede. For nyerhvervelsen kan de godt betegnes som debut-scoring, da Thisted- kampen var første gang hun fik reel spilletid.

Aftenen i Thisted afslørede en gedigen, inspirerende hold indsats. Samtlige spillere leverede en fornem indsats. Bl.a. oplevede man hvilken enorm betydning den nyerhvervede Signe Hansen Baattrup har på holdet. Hun præsterer totalt og dokumenterer værdien af det indkøb Fortuna gjorde hos Kolding IF.

Som sagt var kampen i Thisted en holdindsats, hvilket lover godt for de næste to meget afgørende og hårde opgaver.

Fredag den 15. april er modstanderen Brøndby IF og mandag den 18. april står HB Køge på modsatte banehalvdel.

Begge kampe spilles på Nord Energi Arena i Hjørring og der er kampstart kl. 13 begge dage.

Nu følges opgøret mellem FC Nordsjælland og HB Køge med spænding. I Hjørring er håbet, at nordsjællænderne kan fravriste holdet fra Køge Bugt points.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder