Fortuna-anfører prøver lykken i udlandet

10. jun 2021

THRIGE 37J8739 kopier 2
Sæsonafslutning er også opbrudstid i Fortuna.
Spillerne skal tage stilling til, om de fortsat vil udfordre sig selv i Fortuna, eller om de vil finde udfordringerne andre steder. Spillerne er gået til sommerferie og er sporet ind på deres fremtid.
Landsholdsspiller og Fortuna-anfører Sara Thrige har også skullet se ind i fremtiden.
-Jeg har her ved kontraktudløb valgt, at tage imod et tilbud i udlandet. Det har været en svær beslutning! Fortuna føles som mit hjem, og har været det igennem fire år, siger Sara Thrige.
- Det var en kæmpe udfordring for mig, da jeg kom til klubben, og der gik lang tid, inden jeg blev fast starter og fik en fast position.
Men jeg har lært sindssygt meget af det, og det er både som fodboldspiller og menneske.
15 SARA THRIGE DSC7736Jeg har udviklet mig helt vildt meget i et trygt og godt miljø. Så jeg føler, jeg er klar til at kaste mig ud i en ny udfordring i udlandet.
Det glæder jeg mig meget til, selv om det betyder, at jeg for denne gang, siger farvel til Fortuna. Der har været både opture og nedture i min tid her, og selv om den seneste sæson ikke gik som håbet, ser jeg tilbage på de sidste fire år med glæde, og tager nogle fantastiske minder, oplevelser og bekendtskaber med mig videre.
Og så ønsker vi Sara Thrige al muligt held og lykke, hvor end hun slår sig ned med sit fodboldspil og sin ny tilværelse.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder