Fortuna åbner 2019 med en pokalkamp i Sundby

12. feb 2019
Redgeret 37J1702

Så er Fortunas 3F-trup klar til at tage hul på 2019 og et forår med afgørende pokal- og ligakampe.
På søndag går det løs med året første helt alvorlige kamp, en kvartfinale i Sydbank Kvindepokalen - på udebane mod Sundby BK. Fortuna tager til København på søndag, og er klar til kampen i Sundby kl. 13:30.
Det er en trup - spillere, trænere og ledere - der er superivrige og spændte på at komme i gang!
- Efter at have restitueret og slappet af hos familien julen over, er pigerne tilbage fulde af energi og fokusret på at nå vore mål i en meget kort slutspilssæson, der stopper næsten en måned tidligere end sædvanligt. Og nu går vi i gang mod Sundby fra 1. division, siger cheftræner Carrie Kveton.
- Der er sket positive ting her i pausen. Vi har fået tilgang af en yderst talentfuld og rutineret norsk centerback, og så har vi vores egen Laura Frank tilbage fra en skadespause.
- Nu virker truppen virker frisk, er fri for skader og ivrig efter at tage fat.
- Vi har stille og roligt, i nogle meget interessante træningskampe opbygget spil og form, så vi kamp for kamp og uge efter uge har kunnet føle, hvorledes det blev bedre og bedre.
Norske LSK slog os 2-0 i en træningskamp, hvor vi lige å godt kunne have vundet. Vi har gode resultater i kampe mod talentfulde drengehold. Så nu er vi klar.
Carrie Kveton er meget bevidst om, at koncentrationen skal i højsædet i den korte slutspilrunde. 10 kampe og et par pokalkampe skal spilles i løbet af 13 uger. Det er - ikke uventet - kampen om det danske mesterskab og guldet, der står højst hos Fortuna, og det er som sædvanligt Brøndby, man fokuserer på. Københavnerne starter slutspille to points foran Fortuna, så hjørringenserne er ikke i tvivl om at der i den næste 13 uger skal investeres fuld energi i de ti ligakampe.
Red Peter og Carrie 37J4295 
Trænerduoen Carrie Kveton, chef, og Peter Enevoldsen,  assistent, har sat kurs mod sejre, DM og pokal.
Flere nyheder