Første matchbold mod VSK Århus

22. maj 2018
Fortuna Gaar efter guldet ok 
Fortuna har, her hver der er tre runder tilbage i 3F-ligaen, brug for yderligere to points for at det danske mesterskab er i hus. Der er chance for, at pointsene hentes på søndag, hvor modstanderen i den første matchbold er VSK Århus. Kampen, hvor afgørelsen kan falde, spilles på Nordenergi Arena med kick off kl. 13:00, og der er optimisme i Fortuna-lejren
- Endnu en hjemmekamp venter os efter storsejren over Odense Q på 7 - 0.
I vores sidste 2 kampe har vi vist et højt niveau, hvor vi har haft god bevægelse i vores spil, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi har flyttet bolden hurtigt rundt med få berøringer, og der er blevet scoret nogle flotte mål. Samtidigt er vores disciplin på holdet blevet meget styrket gennem foråret. Så, det er et hold der viser stor styrke lige nu, og vi vil meget gerne vinde vores ottende kamp i streg.
- VSK er et hold, der altid arbejder hårdt med en ganske solid defensiv. De scorer ikke så mange mål, men kan være et hold, der - hvis de kommer foran - kan give alle hold i rækken problemer. Så, vi skal være klar igen til at arbejde hårdt gennem alle 90 min +.
- Jeg håber, at der kommer mange folk til fodbold på Nordenergi Arena på søndag. Holdet fortjener den støtte, der skal til for at mesterskabet sikres med en sejr.
I Fortuna har man det med ikke at sælge pelsen inden bjørnen er skudt. Derfor tales der meget frem og tilbage om søndagsfestligheder. Det er besluttet, at den store fest finder sted, i forbindelse med sæsonens sidste kamp på Nordenergi Arena søndag den 17. juni. Her er der medaljeoverrækkelse, og det bliver forhåbentlig til Fortuna, og ikke den dags modstander, Brøndby.
Bliver oprykningen en realitet allerede søndag lykkes det nok at trylle et par flasker champagne frem til en sprudlende oplevelse, som ikke udvikler sig til en rus. Der er jo yderligere to kampe, som skal afvikles, og det skal ske med manér!
Traenerteamet 37J3637x
Trænerteamet Kveton/Enevoldsen stoler på holdet, hvor alle yder optimalt.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder