Forstærkning til Fortuna Hjørring

30. jan 2019
Laila Himle
 
Fortuna Hjørring henter forstærkning i Norge i bestræbelserne på at genvinde det danske mesterskab.

Det er den 27 årige forsvarspiller, Laila Himle, der skifter til Fortuna Hjørring fra den norske Toppserieklub Sandviken IL.

Laila Himle er en erfaren spiller, der tidligere har spillet 144 kampe i den bedste norske række, og har Champions League erfaring fra Avaldsnes. Desuden har hun 13 U landskampe for Norge på sit CV.

 

Fortuna Hjørrings elitechef Jacob Larsen glæder sig over det er lykkedes at hente Laila Himle til klubben.

- Vi får en klar forstærkning af vores defensiv, og har samtidig sikret os en ledertype, der kan støtte vore mange talentfulde unge spillere siger Jacob Larsen.

 

Fortunas cheftræner Carrie Kveton glæder sig også over tilgangen.

- Vi har længe været på udkig efter forstærkning til vores trup, hvor vi i øjeblikket er lidt svækket af flere langtidsskader. Med tilgangen af Laila Himle får vi lidt mere bredde i truppen, og større konkurrence om pladserne siger Carrie Kveton.

Hun er også meget tilfreds med Fortuna Hjørrings indsats i weekendens træningskamp mod de norske mestre fra LSK, der er i fuld gang med forberedelserne til deres kvartfinalekampe i Champions League mod FC Barcelona.

-Selvom vi tabte kampen med 0-2, så leverede pigerne er meget opløftende indsats. Vi dominerede store dele af kampe, og havde tre store chancer for at bringe os i foran i kampen. Desværre formåede vi ikke at udnytte vores chancer, og måtte se LSK score to gange sidst i kampen.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder