Fornemt besøg på lægterne

31. okt 2019

REDTribunen med Joachim

Fortuna fik opbakning og fornemt besøg på lægterne, da der blev stillet op til kampen i UEFA Womens Champions League i Lyon. Selvfølgelig var det en skuffelse, at pigerne fra Hjørring tabte så stort som 7-0. En trøst er det dog, at det var til en modstander som Olympique Lyonnais, der uden tvivl er verdens bedste klubhold, og så fik folkene fra Hjørring oven i købet et opmuntrende besøg på tribunen.
Danmarks hidtil dyrest handlede fodboldspiller, 23-årige Joachim Andersen blandede sig nemlig i den beskedne skare af Fortuna-tilhængere.
Red Joachim Andersen skriverJoachim Andersen blev i juli solgt til Lyon for 30 mio. euro, der svarer til 225 mio. kr. Joachim kom til Lyon fra italienske Sampdoria, og han har tegnet en femårig kontrakt.
Joachim Andersen indledte fodboldkarrieren i Greve og har siden været hos FC København, FC Midtjylland, FC Twente , Sampdoria og nu altså Lyon. Greve-tiden var en af Joachim Andersens trænere far’en Jacob Andersen, der i Hjørring, er kendt som formand og storaktionær i Vendsyssel FF. Som ungdomsspiller i Greve kom Joachim Andersen i flere somre til Dana Cup sammen med holdkammeraterne og træner far. Greve-holdet var indkvarteret hos farfar i Skibsby, mens de skovlede til sig af sejre og mesterskaber i Dana Cup.

Da Joachim Andersen mødte hjørringenserne på stadion i Lyon gik megen af snakken, mens kampen blev fulgt, da også på de gode år med Dana Cup.Red Joachim med brochureIMG 5347
Joachim lagde ikke skul på, at det havde været nogle af de bedste år med de helt fantastiske oplevelser i det internationale selskab. For Dana Cups direktør, Jette Andersen, blev Lyon-aftenen en stor oplevelse med turen ad "Memory Lane". Hun havde, som altid, en Dana Cup-brochure med sig og den kunne hun studere sammen med Joachim Andersen. Det er nok for meget at sige, at den store professionelle landsholdsspiller, Joachim, har lært at spille bold på Dana Cup, men han bekræftede selv, at det var her glæden ved fodboldspillet blev grundlagt og videreudviklet fra.

Flere nyheder