Fornemt arbejde i Århus

12. jun 2016

Fortuna gjorde rent bord mod Skovbakken og er nu ”finaleklar”

Det forberedende arbejde er udført til det perfekte, og nu er der så tilbage at få arbejdet gjort helt færdigt. Det skal ske på lørdag den 18. juni kl. 13, når Fortuna Hjørring på Bredbånd Nord Arena møder de evige rivaler fra Brøndby. Selv om 3 F-ligaen er en række, der strækker sig en hel sæson, bliver den sidste kamp en helt afgørende finale.

Det bliver en kamp, der er uegnet for folk med sarte nerver, når guldet skal placeres!

Søndag kunne Fortuna Hjørring rejse hjem fra Skovbakken-kampen med 3 points og en sejr på 6-1. I København sikrede Brøndby sig de 3 points med en 3-2-sejr over Kolding Q. Disse resultater betyder, at Fortuna bevarer sin førsteplads og stiller op med 42 points mod Brøndbys 40 på lørdag. Umiddelbart står Fortuna bedst, og kan klare sig med en uafgjort, mens kravet til Brøndby er sejr, hvis guldet skal blive i København.

I kampen mod Skovbakken var Fortuna ret overbevisende. Det var dog hjemmeholdet, der kom først til scoring, da Sine Holt Andersen efter 18 minutter flyttede måltavlen til 1-0. Den stilling holdt dog kun ét minut.

Inden for de næste to minutter udlignede Fortuna ved brasilianske Tamires de Britto, og pæredanskes Karoline Smidt sendte sit hold foran på 1-2. Tamires de Britto var på spil igen i halvlegens sidste minut, så Fortune gik til pauseføringen 1-3.

I anden halvleg gik der 11 minutter, inden al tvivl var ryddet af vejen. Laura Frank scorede til 1-4, inden Chi Chi Igbo i kampens 69. minut gjorde det til 1-5. Scoringerne blev rundet af med et selvmål, og slutresultatet blev 1-6.

Nu ruster spillerene, deres trænere og ledere sig til guldkampen på lørdag. I Fortuna Hjørring stiger forventningerne. Det er Fortunas jubilæumsår - 50 år, og så vil det jo være rart med guldmedaljer og pokal til at pynte oven i et dansk pokalmesterskab og et dansk mesterskab i futsal.

Holdindsats

No ACF gallery field data found
Flere nyheder