Fornem sæsondebut i Varde

15. aug 2017
Red IMG 8159Med en 5-måls sejr i Varde kom Fortuna fra start på bedst tænkelige vis, og der var meget positivt at tage med hjem fra det sydvestjyske. Det var sæsondebut, hvor Fortunas fire EM-vindere havde fået "ferie", og det betød, at der bar plads til mange unge, og mellem dem var tre debutanter tvillingerne Sarah og Karen Holmgaard, der er kommet til Fortuna fra Vejle og Agnete Nielsen, der er kommet til Hjørring fra BSF i Ballerup.
Alle slog til. For Agnete Nielsen var det en fantastisk debut med to scoringer og oplæg til yderligere et mål.
- Det var en fin start. Spillet gik jo helt flydende efter at vi ovenpå en lettere stresset start får justeret, så det hele fungere. Dog skal vi satse på at blive en anelse skarpere, siger cheftræner Brian Sørensen.
Det regner Brian Sørensen med, at der er rettet op på, inden næste turneringskamp på lørdag mod Kolding Q på Nord Energi Arena i Hjørring.
Til den kamp er de fire landsholdsspillere disponible. Brian Sørensen har således en yderst velkvalificeret trup.
- Med en sådan trup kan det godt blive vanskeligt at stille hold. Hvem skal jeg vælge, men det er jo lidt af et luksusproblem. Med den brede trup er vi forberedt til at køre efteråret igennem i et fint gear. Det gælder også kampene i Champions League, siger Brian Sørensen.
                                                                           DebutanterAftenens debutanter Karen Holmgaard, Agnete Nielsen og Sara Holmgaard.
Varde - Fortuna i tal:
23. min. 0-1 Tamires Di Britto Gomes ass. Caroline Møller
40. min. 0-2 Florentina Olar ass.Tamires Di Britto Gomes
46. min. 0-3 Agnete Nielsen
48. min. 0-4 Signe Bruun ass.Agnete Nielsen
69. min. 5-0 Agnete Nielsen
Udskiftninger Fortuna: Pausen ud Caroline Rask ind Agnete Nielsen, 53. min. ud Karen Holmgaard og Sara Holmgaard ind Dominika Conc og Louise Ringsing.
Varde skiftede Emma Hoffmann, Emilie Hedelund og Sofie Reval Husted ud med Laura Bahl, Sarah Steckler og Cecilie Kristensen.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder