Forlænger kontrakt efter et halvt år

24. nov 2023

En etårig kontrakt mellem angriberen Julie Olander og Fortuna Hjørring er efter mindre end et halvt år ændret til et treårigt forløb.
Julie Olander kom som 15-årig, til Fortuna i sommer fra FC Nordsjælland, og nu er der allerede forlænget.

- Det er stort for mig at forlænge med Fortuna Hjørring. Jeg føler det som et kæmpe cadeau, at klubben allerede nu viser mig så meget tillid, og at de stoler på mine evner som fodboldspiller. Jeg blev noget overrasket, og havde ikke regnet med, at klubben allerede nu - efter 6 måneder - ville forlænge. Det viser, hvor meget Fortuna Hjørring stoler på deres spillere og tror på, at man har en ambition inden for fodbold. Jeg ser helt vildt frem til de næste 3,5 år i klubben, på Dana Cup Academy og generelt bare i Hjørring, siger Julie.

Da klubben tog fat i Julie, var hun ikke et sekund i tvivl om, at hun selvfølgelig skulle forlænge sin kontrakt med Fortuna Hjørring.


-Jeg har valgt at forlænge, da jeg stoler på klubbens fremtidsplaner. Der er gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at være en del af.
Fortuna Hjørring er et rigtig rart sted at spille. Fodboldmiljøet og tilgangen til, hvordan fodbold skal spilles, er virkelig interessant og lærerigt.
Klubben engagerer sig helt vildt, og ønsker alle spillere det bedste. Det er et meget professionelt miljø. Der er der ingen af os, der kommer sovende til succes. Man går meget op i den enkelte spiller som person, hvilket er super vigtigt. For som jeg fik at vide af en af trænerne:
-Hvis mennesket ikke fungerer, så gør atleten heller ikke!

I Fortuna er man rigtig glad for at forlænge samarbejdet med Julie.
- Julie kom til os fra FC Nordsjælland i sommer, og var primært var tiltænkt vores U16 hold.
Julie fik fra dag ét vist, at hun havde et højt niveau og åbenlyse kvaliteter. Der gik derfor ikke lang tid før Julie fik debut på vores U19-hold. Julie var faktisk allerede i aktion for U19 i kamp et og har indgået i en fast transition med U19 lige siden,” fortæller cheftræner, Nicolaj Rosengren.

Hun er en fantastisk fodboldspiller med en god afslutningsfod og et godt blik for sine holdkammerater. Hendes store styrke er touch på bolden, hvor hun altid er garant for en god udfordring. Julie har et stort potentiale, åbenlyse kvaliteter på bolden og sætter høje krav til sig selv samt sine medspillere. Derfor mener vi, at det var på sin plads, at forlænge samarbejdet.

Flere nyheder