Forberedt på vanskelig kamp

07. aug 2018
Arkiv Janelle 37J0886xx
Fortuna lægger ud mod BSF i Ballerup lørdag
Så er turneringspausen forbi. Lørdag den 11. august kl. 14 bliver der fløjtet op til sæsonstart på banen i Ballerup Idrætspark. Det er en bane med god minder. Her sikrede Fortuna sig det danske mesterskab 2018 en runde før turneringens sidste kamp. I Ballerup blev det den 3. juni til en sejr på 0-4, og da det så den 17. juni gik løs mod ærkerivalen Brøndby på Nord Energi Arena sikrede Fortuna sig en sejr på 4-1 det danske mesterskab samt en plads i UEFA Womens Champions League.
Nu tager man så hul på en ny 3F-turnering, hvor mesterskabet skal forsvares og forberedelserne til champions league går i gang.
- Jeg synes, at vi har haft en god opstart. Pigerne har arbejdet hårdt for at være helt klar til et spændende efterår hvor mange kampe venter os, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Første kamp i en ny sæson er altid lidt speciel. Vi ved, at der venter os en vanskelig kamp mod et godt spillende hold fra BSF. Hvis de får tid og plads, er de dygtige på bolden.
- Så, der skal arbejdes hårdt i alle dueller, vi skal holde fast i bolden, når vi har den, og være aggressive i vore pres. Gør vi de ting skal vi nok få vores chancer i kampen, og det kan betyde, at vi får et godt resultat med hjem fra vores første kamp i den nye sæson.
Kampen streames og kan følges her!
I sæsonpremieren er der i øvrigt følgende kampe: B93 - Kolding Q, lørdag den 11. aug. Kl. 12:30, FC Thy Thisted - Odense Q, lørdag den 11. aug. Kl. 13:00, og VSK Aarhus - Brøndby, lørdag den 11. aug. kl. 13.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder