For tam i afslutningerne

09. aug 2015

Måtte nøjes med 2-2 på trods af konstant pres

Det hjælper som bekendt ikke meget at have spil og pres, hvis der ikke er mindst et par stykker, som kan skyde frem og slutte af med scoring.

Det måtte Fortuna Hjørrings 3F liga-hold sande søndag eftermiddag i Århus, hvor Fortuna, der var storfavorit, måtte tage til takke med uafgjort 2-2.

Cheftræner Brian Sørensen er skuffet, men har ikke mistet modet.

- Vi kommer igen. Der er ingen tvivl om, at spillermaterialet er her, men vi skal lige have lidt tid til at blive spillet sammen. Nu får vi en pokalkamp i Vorup på onsdag, og så er det et helt andet, mere sammenspillet og aggressivt hold, vi sender på banen i næste weekend mod Brøndby i København.

I kampen i Århus bragte Skovbakken sig foran efter 11 minutters spil, da Camilla Andersen sendte et langskud i mål bag Trine Jensen.

Men århusianerne fik hurtigt svar på tiltale. Kun et minut senere arbejdede den altid yderst energiske og overraskende Chici Igbo sig gennem Skovbakkens forsvar og udlignede.

1-1-stillingen holdt i 26 minutter. Da blev der dømt straffespark mod Nina Frausing for hands. Sofie Bloch scorede sikkert, så Skovbakken gik til pausen med en føring på 2-1.

De første minutter efter pausen var lettere famlende fra begge sider, men så tog Fortuna Hjørring over. Det blev ét konstant pres på Skovbakkens mål, og flere Fortuna-spillere havde ganske store chancer uden at kunne udnytte dem. Det var ineffektivt, og i en sådan kamp savner man spillere som målfarlige Signe Bruun og den angrebskonstruktive Janelle Cordia. De er begge skadede, og det varer endnu et par spillerunder, inden de kan gå på banen, og lægge pres på modstanderes mål.

Med kun 5 minutter tilbage af ordinær spilletid faldt udligningen. Det var debutanten, den serbiske landsholdsspiller, Nevena Damjanovic, der skaffede sin nye klub det ene point. 

Kampen gav desuden debut til: Sarah Dyrhauge, Nina Frausing, Tamires Gomes og Nevena Damjanovic.

 

Fakta Skovbakken-Fortuna

Mål:

10 min: Camilla Andersen 1-0

11 min: Chi Chi Igbo 1-1

26 min: Sofie Bloch 2-1

85 min: Nevena Damjanovic 2-2

 

Fortuna:

Trine Jensen, Frederikke Thøgersen, Luna Gewitz, Nevena Damjanovic, Tamires Gomes, Florentina Olar, Sarah Dyrhauge, Nina Frausing (Caroline Rask), Nora Heroum (Sine Hovesen), Line S. Jensen og Chi Chi Igbo (Amalie Vangsgaard)

Flere nyheder