Første pokalsemifinale endte 0-0

18. mar 2023

 

Første pokalsemifinale endt 0-0

Nu er der lagt op til superopgør i Hjørring

Et resultat, der minder om en sejr, men den 0-0 stilling, der stod på tavlen da HB Køge og Fortuna sluttede deres første semifinale i Gjensidige Kvindepokalen på Capelli Sport Stadion var altså ikke en Fortuna-sejr, men med 0-0 forud for næste lørdags hjemmebane opgør i den anden semifinalekamp har Fortuna grund til optimisme.

I Køge blev det en 1. halvleg med Køge-dominans og så en 2.halvleg med Fortuna-overtag.

Selv om Fortuna sad på spillet 2. halvleg igennem var det HB Køge, der var nærmeste sejren.

Med 5 minutter tilbage af kampen fik HBV Køge tildelt et straffespark.

Fortunas målmand, Freja Thisgaard gik frem mod en Køge-angriber. Målmanden boksede bolden væk, men kolliderede samtidig med Køge-spilleren.

Dommer Patric Stenzel Rasmussen takserede aktionen til et straffespark. Adskillige på lægterne var ganske uenige i den kendelse.

Men den  stod ikke til at ændre. Så tog Freja Thisgaard sagen i egne hænder og klarede straffesparket. Freja blev således kampens helt selv om dommeren minutter forinden havde gjort hende til skurk.

Nu bliver den anden semifinalekamp, der spilles på Dana Cup Kunstgræs i Park Vendia i Hjørring på lørdag kl., 13 alene afgørende for, hvem der skal indtage en plads i finalen, hvor placeringen af pokalen afgøres.

-Det er godkendt. Alle viste den rette indstilling i Køge, Der blev præsteret og demonstreret godt spil, sagde cheftræner Bo Zinck efter kampen.

Der fungerer, når vi klare et sådant resultat mod et absolut tophold. Vi er blevet bedre og bedre, og nu er vi – efter et par småjusteringer i løbet af ugen - klar til det endelige opgør. Vi går efter finalepladsen.

Kampen i tal

Udskiftninger

HB Køge: 45 min ind Beate Marcussen ud Nicole Kaziova ind, 59. min. Ind Sarah Jankovski ud Daisy Cleverley, 84. min. Ind Agnete Marcussen ud Matilde Lundorf Skoven

Fortuna: 45. min. Ind Roma Mclaughlin ud Elisabeth Cunningham Moore, 74. min. Ind Omewa Joy Ogochuckwu ud Rikke Dybdal, 94. min. Ind Janelle Cordia og Mathilde Carøe Vistisen ud Signe Baattrup og Mathilde Carstens.

Den anden semifinalekamp spilles lørdag den 25. marts kl. 13 på Dana Cup Kunstgræs.

DER BLIVE STRIAMING VIA DETTE LINK

Flere nyheder