Ærefuld fjerdeplads

12. jun 2016

Nervepirrende sidste runde for DM U17-holdet

Ofte er en fjerdeplads ikke genstand for særlig stor opmærksomhed, men den fjerdeplads Fortuna Hjørring sikrede sig i DM-rækken for U17 er yderst ærefuld, og kan være et godt tegn på en lysere fremtid!

For første gang i 14 år har DM-holdet i U17 været med i sidste runde i spillet om medaljerne.

Der var da også spænding til det sidste. Betingelser for en god placering var skrappe.

Fortuna, der i sidste kamp mødte Hillerød på Sjælland, skulle vinde med mindst to mål. Det sørgede Laura Grøn og Emma Mathilde Nielsen for med hver sin scoring, ligesom et godt kæmpende hold præsterede maksimalt.

Så var næste betingelse, at BSF ikke måtte vinde. Her hjalp AaB til ved at vinde 4-2 i Ballerup.

Et nederlag til Viborg kunne have bragt Fortuna på tredjepladsen, men her var medgangsen standset. Viborg sluttede af med at vinde 7-2 over B 93.

Fortuna-pigerne må slå sig til tåls med fjerdepladsen, hvilket også er fremragende.

Fortunas formand, Jette Andersen, er yderst tilfreds med den placering:

-          Selvfølgelig kan vi altid ønske os noget mere, men jeg mener, at de resultater, pigerne, deres trænere og ledere har opnået, er fornemme, og det er et godt tegn på, at vi er på vej fremad med ungdommen, siger Jette Andersen.

-          Nu skal vi fremover forstå at arbejde videre med denne fremgang, så Fortuna Hjørring også på ungdomssiden kommer helt i front. Det ser jeg frem til.

Med denne, bedste placering siden 2002 er der skab yderligere optimisme i Fortuna Hjørring, som arbejder intenst med den vanskelige strategi, der skal sikre såvel elite-top som en bredde i top!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder