Fortuna i finale efter kæmpesejr

20. feb 2016

Nevena scorede fem og der er lagt op til spændende opgør mod Skovbakken

Fortuna Hjørring fik en formidabel start på DM i futsal 2016, da første kamp ved Final Four-stævnet på hjemmebanen i Hallen Park Vendia sluttede med en sejr på 14-1 over Roskilde Pigefodbold.

Med denne sejr er Fortuna Hjørring i Finalen, og kampen om guldet spilles mod Skovbakken.

Århusianerne indledende kamp gav en mere beskeden sejr på 6-2 over Sundby BK.

Final Four kampene demonstrerer tydeligt afstanden mellem toppen af dansk kvindefodbold og det næste niveau.

TamiresIsær Fortuna 14-1-sejr var en klar styrkedemonstration. Trods en heroisk iindsats fra Roskilde var der intet at stille op. Uden at have siddet med stopur kan man roligt påstå, at Fortuna-pigerne var i boldbesiddelse 98 pct. af tiden, og det var en ren tilfældighed., at Roskilde i det hele taget fik scoret.

Fortuna Hjørrings målscorere var: Nevena Damjanovic 5, Tamires De Britto 3, Nora Heroum og Sarah Dyrehauge hver 2, Line S. Jensen og Michelle Madsen hver 1.

Nu er der lagt om til en herlig guldkamp, når Fortuna Hjørring og sidste år danske mester Skovbakken tørner sammen søndag eftermiddag kl. 14. Fortuna er meget opsat på, at guldet skal tilbage til Hjørring.

Kampen om bronze mellem Sundby BK og Roskilde spilles kl.12:30.

HerrerHos herrerne kvalificerede JB Futsal fra Gentofte sig til guldkampen ved at besejre Kolding IF med 7-2. Modstanderen er København Futsal, som kom til finalen ved at besejre Lystrup IF med 7-1.

Kampen om bronze mellem Kolding IF og Lystrup IF spilles kl. 12:30 og guldkampen mellem JB Futsal Gentofte og København Futsal fløjtes op kl.16:00

Søndag kl. 15:15 – forud for herrernes guldkamp - holder futsal-landstræner Nikolaj K. Saaby h et foredrag om Futsal. Det er et åbent arrangement, hvortil alle er inviteret, og man håber, at det vil være med til at øge interessen for futsal yderligere! Så… kom og oplev Nikolaj K. Saaby!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder