Fem fra Fortuna på U19-landsholdet

24. aug 2017
Collagexx
Fortuna leverer en fjerdedel af de spillere, DBU har udtaget til U19-Kvindelandsholdet, som skal til EM kvalifikationsturneringen i Litauen fra den 5. til den 15. september. Det er et fornemt resultat af den indsats, der for tiden ydes i Hjørring-klubben, som for alvor satser på danske talenter.
Tre af spillerne har allerede haft debut på Fortunas 3F liga-hold. Det er Agnete Nielsen og tvillingerne Karen og Sara Holmgaard. Alle tre er årgang 99.
Så er der også udtaget et par fra årgang 00. Det er Lise Grøn og Sandra Bjørn Jakobsen. De to er - samtidig med at de er meldt ind i Fortuna - startet som elever på det nyetablerede Dana Cup Academy i Park Vendia i Hjørring.
Alle fem Fortuna-spillere satser virkelig på en fremtid med fodbold, og arbejder totalt seriøst med sporten, hvilket altså nu giver sig udslag i pladserne på U19-landsholdet.
Der er 20 spillere i landsholdstruppen, og heraf komme de 5 altså fra Fortuna, 4 er fra Brøndby, 3 fra BSF, 2 fra VSK Århus og Vildbjerg SF, mens Damsø, Kolding Q, Lyseng og Varde IF hver leverer en spiller.
Der spilles tre kampe i Litauen. Fredag den 8. september er modstanderen værtsnationen Litauen, mandag den 11. september går det løs mod Slovakiet og torsdag den 14. september rundes der af mod Rumænien.
pigerne
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder